Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Все, завожу трактор.
Для "пересічного" гадаю нічого не зміниться.Це я намагаюся зазирнути в майбутнє, що буде через рік президентування Зелінського
це майже залізобетонно. Коломойскому воно не потрібно. А у Зе не те що яєць, навіть яєчок не має.Трохи сформулював для себе попередні підсумки:
Позитивне.
1. Вибори відбулись.
2. Вибори відбулись спокійними та чистими. Це дуже показово та важливо для країни у стані війни.
3. "Мій кандидат" один з двох переможців.
4. Другий переможець напевно краще лайно з представлених сортів.
5. Саме небезпечне лайно на межі, але не проходить.
Негативне.
1. У донецькій області Бойко 30+% набрав
2. Телефонував знайомий, дві людини з ДВК підтвердили що в ВД на ХТЗ лідер - Зєлєнскій, потім Бойко, потім Вілкул
Я в ахуї з *****ів.
Трохи історії
)На обстрелянном микрорайоне Восточный, г.Мариуполь,
1255 бюлетней:
290-бойко. 200-вилкул.
174- Зеленский
подивимся
принаймні, ще 3 тижні.
Дебати б наживо влаштувати
але Зєля передбачливо засцяв жеж
Для "пересічного" гадаю нічого не зміниться.
Вже восени злидні почнуть вити що тарифи зростають, зарплатня обезцінюється, а бакс при баризі був 27 а зараз 35.
Коротше буе все як і завжди. Цар-шут винуватий.
А от на зовнішній політиці маятник піде в протилежний бік. НАТО та ЄС відстрочать. Санкції з федерастів потроху почнуть знімати. Крим можуть легалізувати в обмін на "фейковий мир". Проте навряд чи. Але те що позитивних зрушень в бік Криму та ТОТ не будеце майже залізобетонно. Коломойскому воно не потрібно. А у Зе не те що яєць, навіть яєчок не має.
Янукович 2. Він повертається. Я навіть уявити не міг що в нього буде таке обличча.
35? Да это за счастье будет, одна надежда его сожрут его же избиратели раньше чем он порушит все что построили за 5 лет

Кримчани вже радіють.Вода буде вже до початку сезону.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- це ж не значить шо він і справді "готовий"
Вітаю всіх з Днем сміху..! А тих, хто голосував за Зеленського з днем Дурня)