Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
*****!!! Пишут уже Пётр Алексеевич понимает что может проиграть клоуну и снимает свою кандидатуру в пользу Бойко, лишь бы клоун не прошёл!

Все, завожу трактор. Завтра выставляю машины и квадрик на продажу. В какую страну посоветуете перебираться? Тока не с жарким климатом.

jebe2b.webp

Це я намагаюся зазирнути в майбутнє, що буде через рік президентування Зелінського
Для "пересічного" гадаю нічого не зміниться.
Вже восени злидні почнуть вити що тарифи зростають, зарплатня обезцінюється, а бакс при баризі був 27 а зараз 35.
Коротше буе все як і завжди. Цар-шут винуватий.
А от на зовнішній політиці маятник піде в протилежний бік. НАТО та ЄС відстрочать. Санкції з федерастів потроху почнуть знімати. Крим можуть легалізувати в обмін на "фейковий мир". Проте навряд чи. Але те що позитивних зрушень в бік Криму та ТОТ не буде :( це майже залізобетонно. Коломойскому воно не потрібно. А у Зе не те що яєць, навіть яєчок не має.

Янукович 2. Він повертається. Я навіть уявити не міг що в нього буде таке обличча.

Трохи сформулював для себе попередні підсумки:

Позитивне.

1. Вибори відбулись.
2. Вибори відбулись спокійними та чистими. Це дуже показово та важливо для країни у стані війни.
3. "Мій кандидат" один з двох переможців.
4. Другий переможець напевно краще лайно з представлених сортів.
5. Саме небезпечне лайно на межі, але не проходить.

Негативне.

1. У донецькій області Бойко 30+% набрав :рл:
2. Телефонував знайомий, дві людини з ДВК підтвердили що в ВД на ХТЗ лідер - Зєлєнскій, потім Бойко, потім Вілкул :рл::рл::рл:

Я в ахуї з *****ів.

Трохи історії

ddbh3f.webp

Вітаю всіх з Днем сміху..! А тих, хто голосував за Зеленського з днем Дурня:))

На обстрелянном микрорайоне Восточный, г.Мариуполь,
1255 бюлетней:
290-бойко. 200-вилкул.
174- Зеленский

Никто не угадал, никто кофе не получит. Сэкономленные деньги поменяю на 5 долларов и сныкаю в огороде. Когда Беня получит власть над всем НБУ и Украиной они мне очень пригодятся.

На обстрелянном микрорайоне Восточный, г.Мариуполь,
1255 бюлетней:
290-бойко. 200-вилкул.
174- Зеленский

Этих людей невозможно научить, только батог и ****юля, Порошенко был слишком мягок.

Для "пересічного" гадаю нічого не зміниться.
Вже восени злидні почнуть вити що тарифи зростають, зарплатня обезцінюється, а бакс при баризі був 27 а зараз 35.
Коротше буе все як і завжди. Цар-шут винуватий.
А от на зовнішній політиці маятник піде в протилежний бік. НАТО та ЄС відстрочать. Санкції з федерастів потроху почнуть знімати. Крим можуть легалізувати в обмін на "фейковий мир". Проте навряд чи. Але те що позитивних зрушень в бік Криму та ТОТ не буде :( це майже залізобетонно. Коломойскому воно не потрібно. А у Зе не те що яєць, навіть яєчок не має.

Янукович 2. Він повертається. Я навіть уявити не міг що в нього буде таке обличча.

35? Да это за счастье будет, одна надежда его сожрут его же избиратели раньше чем он порушит все что построили за 5 лет

35? Да это за счастье будет, одна надежда его сожрут его же избиратели раньше чем он порушит все что построили за 5 лет

Нікого вони не зжеруть :(
Бо жерти треба буде Коломойского. А Коломойскій це навіть не Гєпа, це значно важча артилерія, проте не менш паскудна та безпардонна.
Він сам зжере кого захоче.

Haters gonna hate злидні мають страждати.

Мне кажется так сделано спецом;) чтобы в 1 туре как бы выиграл Зеленский... И все, кто был за него обрадовались, и тут 2 тур и выигрывает 100 % Порошенко. :ідея:

Назад
Зверху Знизу