Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Начинаю задумываться о том что я не хочу идти на второй тур голосовать.
Победит скорее всего Порошенко.

разве что путем махинаций, но баба яга и бойко будут явно против
Харьковская и запорожская область конечно "порадовали" количество проросейской ваты на прежнем уровне

1 Биткойн равно
4 120,00 Доллар США

и что ты от этого стал более успешным?
а биток недавно был 3900.

Кстати а ты в 2014г голосовал за пороха или как большая часть твоих сегодняшних однодумцев распылился среди рыгов и прочих?

Кстати а ты в 2014г голосовал за пороха или как большая часть твоих сегодняшних однодумцев распылился среди рыгов и прочих?
его тогда на участок не пустили - уж больно грязыный и вонючий был :D бойлер то у него только в этом году появился.. :іржач:

Курс біткоїна - то якщо коротко про твої аналітичні здібності :D

Я голосував за кращого Президента всих часів незалежності України - Петра Олексійовича Порошенка.

ну ***** я радий і щасливий, шо він апелює, шо ти тут "вихрюкнув" своє бачення його апеляції і "виволав" свою думку,
але це не позбавляє мене права апелювати до нього - інститут президентства створювався не під Порошенко, а під тих людей, за яких проголосували 63% виборців, якщо ти розумієш про що я кажу.

атлична! :браво::браво::браво: только вы, волающие, либо штаны наденьте либо крестик снимите. "якшо ты розумиешь про що я кажу"(с)

бачу це твоя мозоль )))
обережніше там, а то мені сон поганий приснився що до твоєї бойлерно-пекельної машини встановленої в умовно житловому приміщенні з багатьма лічильниками.
а ты прищепку на свой пятак перед тем как по воскресеньям в корыто лезть надевай.. глядишь и сны дурные сниться перестанут

фух
>30%

это конечно приговор

***, салтовка за бойко голосовала :D это ****ец

Курс біткоїна - то якщо коротко про твої аналітичні здібності :D
А тебе в голову не приходило что я не парюсь насчет курса торгуя ним?
покупал последний раз по 3600 как за 5500 перевалит солью опять и буду ждать падения чтоб опять докупить.
Хотя как бы оно тебе в голову то могло прийти - мозгов то там как у попугая поэтому только и можешь чужую дичь вбрасывать

Я голосував за кращого Президента всих часів незалежності України - Петра Олексійовича Порошенка.
Ну хоть тогда правильно поступил, в отличии от других твоих братьев по разуму

ebgbd0.webp

крепко порох в пуканах рванул :D не отсырел таки

Шановні!

Мене не дуже дивує результат перших екзит-полів. Хоча я був більш оптимістичним з приводу зрілості суспільства.
Мене більше дивує, як стрімко стартувала паніка деяких прихильників чинного Президента (а також бризки шампанського його супротивників).

Панове, 12 відсотків різниці - це прикро. Це сигнал.
Але це не результат другого туру. І навіть не приблизний розклад майбутнього.
Більш за те, вас чекає ще багато дивного в найближчі три тижні.
Може навіть в найближчі кілька днів.

До цього у нас було прогнозовано "розмазане" виборче поле. По всьому строкатому кандидатніку.
Тепер є всього два кошики.
І купа факторів, що впливають на їх наповнення.

У найближчі пару днів про це багато буде сказано.
У найближчі два тижні сили будуть перегруповуватися - на килимі і під килимом.
А тим, хто не зовсім байдужий до майбутнього України (але хотів залишитися "в білому") - все таки доведеться зробити вибір.

У найближчі три тижні спрацюють всі "козирі", які берегли саме на другий тур.

А ще в ці тижні знадобиться багато сил, і максимальна концентрація.

Так що, припиніть істерику!
Доить волати. Зберіться.

Ніхто не говорив, що буде легко.
Але так - навіть цікавіше.

І запам'ятайте військовий лайфхак - паніка вбиває частіше ніж ворог.

Гліб Бабіч

Я голосовал за Пороха. И всю семью сагитировал. Сколько я от жені потом віслушал....:відстій:

На деякі речі можна дивитись вічно.
Наприклад на те як Юля вкотре програє вибори :D

db5gdd.webp

Я голосовал за Пороха. И всю семью сагитировал. Сколько я от жені потом віслушал....:відстій:

Так и я голосовал за Порошенко тогда, это была реальная необходимость.
Сейчас же количество его проебов больше достижений, поэтому ***** с пляжу.
Мне больше нраятся другие индивидумы которые тогда за него не голосовали, а сейчас тельняху рвут рассказывая что лучше нету вариантов

На деякі речі можна дивитись вічно.
Наприклад на те як Юля вкотре програє вибори :D

db5gdd.webp

Тем не менее по газу хоть подзаход сделала и выиграла у Кабмина . Если аппеляция не удовлетворится, будет газ поценно.
Хоть одно хорошее дело можно ей в зачет поставить....

Назад
Зверху Знизу