Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Таки вопрос, контролируед ли ситуэйшен америчка?
Утож бо й воно.
Наші стратегічні партнери не зацікавлені перетворювати Україну на цирк.

Зараз Україна показала справжню демократію.
Коли навіть бидло може вирішувати долю величезної країни.
:)
Проте ситуація контрольована.

Пам'ятаєте фільми з Вандамом чи Сталоне. Спочатку він вигрібає ****и...а потім відкривається друге дихання. І всі задоволені шоу :)

нет, и нахрен не впало )))
Тоді так.Яке право ти маєшь писати про те,чого ніколи не бачив,не відчув?Те,що тобі там сказали в Києві-повна ***ня,друже.Бо там теж такі як і ти.Парад,*****,строй,плац і ура ура.:рл: Ніколи не пиши про те.чого ти ніколи(дай Боже)не взнаєшь.:(

Тоді так.Яке право ти маєшь писати про те,чого ніколи не бачив,не відчув?Те,що тобі там сказали в Києві-повна ***ня,друже.Бо там теж такі як і ти.Парад,*****,строй,плац і ура ура.:рл: Ніколи не пиши про те.чого ти ніколи(дай Боже)не взнаєшь.:(

да только они правят балом :)

Що там розірвало?А шарові ніколи не рвало?Не випадали,а саме відривало?Бо це-брак.Як вважаешь,Максе,може бути брак у зброї,якій вже під сраку років?Ти.мабуть ще й не народився,коли ту зброю виготовили.А армія тримається на тій зброї.І до цього часу.

Чим більш ватний регіон - тим більша підтримка Зе :браво:

cagb7b.webp

cecd6d.webp

5bjafh.webp

Тебя еще раз послать и тут, за твой ****еж ? Ты вот реально притомил ***ню приписывать лично мне...

Просто я не думал что уровень твоего интелекта сравним с Андреевым, но понял что ошибся. А вот то что я довел тебя до разрыва пукана это конечно весело. :D
Так за кого ты там прошлый раз голосовал если рассказывал что мураев охуенный чел, но спустя 5 лет тебя это обидело
а двуликий янус ты наш

порох
мураев

за юлю что ли :D:D:D

только на ХФ водитель автобуса знает все о незнакомом человеке :D:D:D

Зачем так скромно?
Зачем мелочиться?
Скажи уже сразу и прямо,
четко, кратко и по существу: "фюрера и отца народа".

кааакие люди! :пиво: наше вам с кисточкой! :ги:

ты это, сейчас будешь захрюкан до смерти :D

Так за кого ты там прошлый раз голосовал если рассказывал что мураев охуенный чел, но спустя 5 лет тебя это обидело
Ты ****ло... Вот и все...
Я тебе предложил извинится или привести доказательство вот того что ты выше написал ...
А пока - *****, пока не научишься извинятся и подтверждать свои слова..

мы про армию говорим ) те кто сидели на теплых местах так и сидят :)
Що,саме ти зробив для того,щоб вони там не сиділи?Може блог захуячив проти корупції?Чи майдан запиздячив?Чи захуярив газету,проти корупціонерів?:незнаю:

Що,саме ти зробив для того,щоб вони там не сиділи?Може блог захуячив проти корупції?Чи майдан запиздячив?Чи захуярив газету,проти корупціонерів?:незнаю:

максимум шо он может - это вынести мусор когда мамка попросит :іржач:

и да, обновился диагностикой, и понял что умерли два задних ступичных подшипника :)

кааакие люди! :пиво: наше вам с кисточкой! :ги:
Дарофа, братан! :браво::браво::пиво::пиво::пиво::пиво::пиво:
ты это, сейчас будешь захрюкан до смерти :D
та как-то пох
Пан Рентген шляется вдоль и поперек по всему форуму, я на него натыкаюсь регулряно, посему начал понемногу привыкать к его оголтелости....
Хотя мне абсолютно непонятна первопричина этого его политикобесия вообще и порохобесия в частности.

• Це лайк!
Реакції: dgr
Назад
Зверху Знизу