Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И ?у Кости спросишь, олимпуса, он расскажет как вкусно и тепло там )
так и запишем
любители по-бабски настучать - против пороха
хмм
плюсов у нынешнего презика всё больше и больше![]()
Мене комбат у Щасті накормив на мое прохання.Хотілося таки молодість згадати.
дада, именно, адресок дать?
вот меня всегда занимал этот вопрос....стучать нельзя.
вот меня всегда занимал этот вопрос....
а вот если кто-то выставляет квартиру и ты видишь это. будешь звонить в полицию?
ну да, где эта тонкая грань между стукачеством и гражданской ответственностью
жалоба Грина работодателем Иксрея - это стопудовое стукачество![]()
за квартиру сообщил бы куда следуета если соседская - то не сообщал бы, сам бы пошёл разбираца
стучать нельзя. *****ить можно![]()
жалоба Грина работодателем Иксрея - это стопудовое стукачество![]()
мы начали жить по Европейским ценностям, а в Европе настучать на соседа если он *****ит или нарушает что либо - священный долг![]()
В Украине это будет называться "осведомитель"![]()
мы начали жить по Европейским ценностям, а в Европе настучать на соседа если он *****ит или нарушает что либо - священный долг![]()
Та ладно..Мене комбат у Щасті накормив на мое прохання.Хотілося таки молодість згадати. Обідав разом з частиною роти.Смачно.З м"ясом.З собою дав ще п"ять сухпаїв.Смачно.Калорійно.І швиденько випхав.бо обстріл намічався. Армія-це не відпочинок,а важка робота.Але дехто цього не розуміє.
забув.На зворотьному шляху підібрав до Харкова дембеля.Віз банок 30 тієї свинини тушкованої.А гов"яжу,каже не став брати-важко! І носків пар 30 додому пер.А що,каже.Всі їх викидають,а я прав.
Та ладно..
Там голі та босі, і автомати в них с кривими дулами...![]()
Так,це я коли був!Мішель,земля йому пухом.ще живий був.Десь на початку вересня 14 року.Тепло ще було вдень.Та ладно..
Там голі та босі, і автомати в них с кривими дулами...![]()