Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
на выходных купил малой 3д ручку ... забавная штука , пластик сцуко дорого....

так и запишем
любители по-бабски настучать - против пороха

хмм
плюсов у нынешнего презика всё больше и больше :D

Мене комбат у Щасті накормив на мое прохання.Хотілося таки молодість згадати.:D Обідав разом з частиною роти.Смачно.З м"ясом.З собою дав ще п"ять сухпаїв.Смачно.Калорійно.І швиденько випхав.бо обстріл намічався.:D Армія-це не відпочинок,а важка робота.Але дехто цього не розуміє.:D

забув.На зворотьному шляху підібрав до Харкова дембеля.Віз банок 30 тієї свинини тушкованої.А гов"яжу,каже не став брати-важко! І носків пар 30 додому пер.А що,каже.Всі їх викидають,а я прав.:D

дада, именно, адресок дать?

давай.
все адреса давай, ****у как спам совершенно секретно :D
А то тут хруй храбрится.
ща отправлю им телегу что их тестер за год рабочего времени наебланил 11т постов на форуме.
И посмотрим что будет
:D:D:D

вот меня всегда занимал этот вопрос....

а вот если кто-то выставляет квартиру и ты видишь это. будешь звонить в полицию?

ну да, где эта тонкая грань между стукачеством и гражданской ответственностью :D

жалоба Грина работодателем Иксрея - это стопудовое стукачество :)

за квартиру сообщил бы куда следует :ги: а если соседская - то не сообщал бы, сам бы пошёл разбираца

ну да, где эта тонкая грань между стукачеством и гражданской ответственностью :D

жалоба Грина работодателем Иксрея - это стопудовое стукачество :)

за квартиру сообщил бы куда следует :ги: а если соседская - то не сообщал бы, сам бы пошёл разбираца

соглашусь с москаликом :ги:

Подкинули прикольный вариант дисков.
Заказал наложкой. Посмотрим что приедет.
Надо будет полюбасу в порядок приводить, хоть и жалко родную итальянскую краску пескоструить...

мы начали жить по Европейским ценностям, а в Европе настучать на соседа если он *****ит или нарушает что либо - священный долг :D:D:D

в Америке то же :D

но кроме этого там развиты терпимость, то есть фсем ***** на фсех, пока те не нарушают законы. может тебе эту ценность развивать ? :D

мы начали жить по Европейским ценностям, а в Европе настучать на соседа если он *****ит или нарушает что либо - священный долг :D:D:D

І щож я порушую, твій ****ьносфінктерний спокій підтримкою Президента? :іржач:

Ну ти хоч скрін приаттач потім, щоб брехуном знову не виглядав.

Мене комбат у Щасті накормив на мое прохання.Хотілося таки молодість згадати. Обідав разом з частиною роти.Смачно.З м"ясом.З собою дав ще п"ять сухпаїв.Смачно.Калорійно.І швиденько випхав.бо обстріл намічався. Армія-це не відпочинок,а важка робота.Але дехто цього не розуміє.

забув.На зворотьному шляху підібрав до Харкова дембеля.Віз банок 30 тієї свинини тушкованої.А гов"яжу,каже не став брати-важко! І носків пар 30 додому пер.А що,каже.Всі їх викидають,а я прав.
Та ладно..
Там голі та босі, і автомати в них с кривими дулами... :D

О! И мне адреса дайте тоже напишу. Могу и на москаля написать, что ауешник.

Та ладно..
Там голі та босі, і автомати в них с кривими дулами... :D
Так,це я коли був!Мішель,земля йому пухом.ще живий був.Десь на початку вересня 14 року.Тепло ще було вдень.:) Про ротації у 15 взагалі мовчу.Додому хлопці їхали з добрими пресами грошей.:)

Назад
Зверху Знизу