Mr. Vision
M
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
питання не мені, проте мене ти також в контексті обговорення чіпав.этого человека ты считаешь уебками
а обосрите ка нубук
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
йа пока что просто почетаю
для синьор куа точнее, у него даже малолитражка эт болид
а есть лепестки как у порше так аще мегагосчек, куда там твоим сраным бэнэве![]()
та у беенве этих лепестков, как у дурака фантиков, они ставяца на любой руль, только плати =) но нахер они нужны на моем овосче йа так и не придумал![]()
примусове перемикання передач вгору\вниз на роботі. Можна на ручці, а бувають і підрульові
![]()
Дружина не користуєтьсяА я після обгону дуже часто. Щоб не гарчала на низькій передачі.
Вони потрібні на слабких та потужних машинках.
У першому випадку щоб компенсувати примітивні алгоритми роботи автоматики, у другому щоб вийобуватись![]()
примусове перемикання передач вгору\вниз на роботі. Можна на ручці, а бувають і підрульові
![]()
Дружина не користуєтьсяА я після обгону дуже часто. Щоб не гарчала на низькій передачі.
хотел уже записываться на курсы капитанов
а потом обнаружил что денег-то и нет
жена все забрала
теперь только с марта начну приобщаться
а пока все выбираю что же я хочу
выбор огромнейший
чувствую себя как ребенок в конфетной лавке
Все забрала и ушла?
Чтоб не рычала на передаче достаточно отпустить газ и снова надавить
И она включает более комфортную передачу
Ти впевнений що відпустити натиснути газ чимось зручніше ніж клікнути кнопкою. Дуже часто я на дві передачі вверх перемикаю.
Навіщо ****** з педалями коли може все бути значно простіше?
жена в честь праздника разрешила *****ить на ХФ![]()
слабак - ****абол
о, днище вернулось
а то я тут со скуки уже дгра начал заганять![]()