Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
этого человека ты считаешь уебками
питання не мені, проте мене ти також в контексті обговорення чіпав.
Так от. Є люди інформацію від яких навіть не варто ****ізувати щоб не витрачати час.
Наприклад Мікола Янавіч Азіров. Він також веде свій відеоблог.
Тобі пояснювати чому я навіть не дивлюсь його?

Мені зрозуміла суть того що відбувається. Також я остаточно сформував своє ставлення до Пороха ще пару років тому. І формував я його також спостерігаючи за діями роками. І зараз мені глибоко ***** що там якісь нікому не відомі журнашлюхи каналу Коломойського вигадують в бік Пороха.

Мені не буде ***** коли я почую коментарі наших партнерів з ЄС чи США. Офіційні. Я уважно буlу таке читати\дивитись. Бо довіра до того джерела велика.

А посіпаки коломойського - то для вас продукт. Отже ви його і споживайте. Смачного :D

та у беенве этих лепестков, как у дурака фантиков, они ставяца на любой руль, только плати =) но нахер они нужны на моем овосче йа так и не придумал :D

Вони потрібні на слабких та потужних машинках.
У першому випадку щоб компенсувати примітивні алгоритми роботи автоматики, у другому щоб вийобуватись :)

примусове перемикання передач вгору\вниз на роботі. Можна на ручці, а бувають і підрульові

fbdjd7.webp

Дружина не користується :) А я після обгону дуже часто. Щоб не гарчала на низькій передачі.

На кольте я такого не нащупала, но и трогаться на горе и скатываться научилась еще на древнем корче. Написала.Перечитала. Сижу горжусь собой.

Вони потрібні на слабких та потужних машинках.
У першому випадку щоб компенсувати примітивні алгоритми роботи автоматики, у другому щоб вийобуватись :)

моей слабой машине они нафиг не нужны. даже не узнавал, сколько стоят =)

а вот проекцию йа бы замутил... только дорогая **** :(

хотел уже записываться на курсы капитанов
а потом обнаружил что денег-то и нет
жена все забрала
теперь только с марта начну приобщаться
а пока все выбираю что же я хочу
выбор огромнейший
чувствую себя как ребенок в конфетной лавке

примусове перемикання передач вгору\вниз на роботі. Можна на ручці, а бувають і підрульові

fbdjd7.webp

Дружина не користується :) А я після обгону дуже часто. Щоб не гарчала на низькій передачі.

Чтоб не рычала на передаче достаточно отпустить газ и снова надавить
И она включает более комфортную передачу

хотел уже записываться на курсы капитанов
а потом обнаружил что денег-то и нет
жена все забрала
теперь только с марта начну приобщаться
а пока все выбираю что же я хочу
выбор огромнейший
чувствую себя как ребенок в конфетной лавке

Все забрала и ушла?

Чтоб не рычала на передаче достаточно отпустить газ и снова надавить
И она включает более комфортную передачу

Ти впевнений що відпустити натиснути газ чимось зручніше ніж клікнути кнопкою. Дуже часто я на дві передачі вверх перемикаю.

Навіщо ****** з педалями коли може все бути значно простіше?

Ти впевнений що відпустити натиснути газ чимось зручніше ніж клікнути кнопкою. Дуже часто я на дві передачі вверх перемикаю.

Навіщо ****** з педалями коли може все бути значно простіше?

Да уверен

о, днище вернулось
а то я тут со скуки уже дгра начал заганять :ги:

Отрадно было наблюдать как вы друг с другой сретесь. Обычно закадычные друзяки, по дёснам, а я перестал писать сразу сущность свою показали.

Назад
Зверху Знизу