Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Снова посетил лавочку на ЦР с сырами. Отчитываюсь, не обвешивают, вес правильный, я проверил.

Попробовал сыр Формаджио(Италия)(на фото выдержанный в вине) 449.90 грн и Старый Олендер(Польша) 285 грн. Оба отличные. Наверно буду пробовать все сыры, выбор там капец.

Вкладення

• photo_2018-11-15_16-14-40 (2).webp
    photo_2018-11-15_16-14-40 (2).webp
    81.6 КБ · Перегляди: 127
  • photo_2018-11-15_16-14-40.webp
    photo_2018-11-15_16-14-40.webp
    106.4 КБ · Перегляди: 134
все программисты отданаковые:)
от, помню, 21.02.2014 звоню своему хозяину, купи молока в тетрапаках, малой без него жить не может, а ситуация в городе сам понимаешь.
приносит 5 кг кислых костлявых мандарин. говорит, молока-хлеба не было, в магазине народ сгребает все в подряд, вот отхватил:).

Игорь во всей красе! :іржач:

ВВП +3,8%. ЦЕ МАЮТЬ ЗНАТИ ВСІ

Приріст ВВП у другому кварталі 2018 року (2Q18), порівняно з таким же кварталом попереднього року, становив 3,8%.

Прошу звернути увагу на графік ВВП за останні роки. Максимальне, драматичне падіння було у першому кварталі 2015 року.

Думаю, що не всі усвідомлюють, з якої прірви вибралась Україна і показує сьогодні непогане зростання. І це враховуючи, що:

• країна перебуває у стані війни

• не Україна почала цю війну, а зазнала жорсткої та підлої агресії

• далеко не всі економіки у світі, навіть без війни, зростають на 3,8%

g9jhcg.webp

В радіусі двухста метрів є сім (!!!!!) магазинів-гастрономчиків, аптека, дві шиномонтажки, гандель і районний суд :D

О! Церква ще і нотаріус :D

после снегопада в марте 2013 в гастрономах киева фиг было купить молочку и хлеб, апелляционный суд и прочие арт-мастеры под окнами жратвы в холодильник не добавляли

после снегопада в марте 2013 в гастрономах киева фиг было купить молочку и хлеб,
А шо, без молока та свіжого хліба неможливо день\другий пережити?
Ти привела приклад продуктів що швидко псуються та тих що кожен день возять.
Проте у разі ЧП що трапляється раз на 20 років, можна один день поїсти вчорашній батон, а замість молока випити кампот чи сік.

Ні я не проти хомяків що запасаються всім на випадок ядерної війни.
Просто зараз з такою розвиненою інфраструктурою єдине що може налякати - це ситуація з тимчасово окупованими територіями.

А шо, без молока та свіжого хліба неможливо день\другий пережити?
Ти привела приклад продуктів що швидко псуються та тих що кожен день возять.
Проте у разі ЧП що трапляється раз на 20 років, можна один день поїсти вчорашній батон, а замість молока випити кампот чи сік.

ситуации разные бывают
да революция раз в 10лет,а сильный снегопад раз в год, бывает же еще, что заболеешь какой холерой, а спиногрызов не интересует, что тебе тапки по дому нет сил носить, у них обед по расписанию

Назад
Зверху Знизу