Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Валера, я не с салтовки, я тебе уже говорил, и мы не в детском садике, тоже говорил.
Ти можеш говорити все, що завгодно.
Але пройдемось по фактах:
1) "10-ступеневої коробки немає в Європі" казав лугал. Виявилось, що ця 10-ступенева коробка базується на 8НР від ZF і програє їй та 9-ступеневій коробці від Мерседес бо більша кількість передач не надає жодних переваг там, де потрібно, а тільки збільшила нерівномірність розподілення передач (згідно вікі), надодачу ненадійна і проти виробника є колективні позови.
2) 70 миль на годину "на серпантинах" казав лугал. Але ж всі розуміють, що лугал розуміє під серпантинами щось зовсім інше.

Ще щось було, але і цього достатньо. Головне, що не з Салтівки. :клас:

Чисто для справки, уточнения Европейцы минивены делает (или делал) только фольц - Шаран. Остальное либо пассажирские бусы/каблуки либо универсальный с 3м рядом для детей, как пикассо с4
Ти зі своїми справками краще хоча б гуглив спочатку.
В Європі першим MPV був Еспейс.
Була ціла родина моделей типу Peugeot 807 - https://en.wikipedia.org/wiki/Eurovans.

Останнє редагування:
Грандис был хорош, если что. Коробка старовата, но в целом куль. Но в каком аспекте он лучше Full Size SUV я понять не могу.
Чисто для справки, уточнения Европейцы минивены делает (или делал) только фольц - Шаран. Остальное либо пассажирские бусы/каблуки либо универсальный с 3м рядом для детей, как пикассо с4
Я на пежо ріфтер та c5 picasso катав.

Грандис был хорош, если что. Коробка старовата, но в целом куль. Но в каком аспекте он лучше Full Size SUV я понять не могу.
Грандис с легендарным унитазом😀

Назад
Зверху Знизу