Збір на FPV для «Птахів Мадяра»
  • Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Під склом жарко дуже, хоча для українського літа це може десь на межі безпеки використання. На арабщині то пожежонебезпечно.
На 4пда немає згадок про загоряння. А от проблеми з перегрівом згадуються.
Але я поки виїду повноцінно в цьому році, вже й літо закінчиться.
Плюс, у мэня кандыцыанэр😎

Проблема з акумулятором в тому, що коли він вмер (а це лише питання часу), то останній ролік може бути битий. А це може бути найважливіший ролик, якщо ДТП.
Та, бляха, я ж не коня купую, а бюджетний регік! Причому, досить пристойного виробника. Якийсь час попрацює, в там побачимо. Не сподобається - інший візьму.

Краще по магнитолах, ГУ, накидайте варіантів, будь ласка!

І що не так з акк всередині? Він же потрібен для коректного завершення роботи, і тільки.
ну от тому в нормальні реєстратори і ставлять суперконденсатори, вони не бояться ні морозів ні спеки. такий регік купив раз, і їздить без проблем поки автівку не продав.

літій, в свою чергу, в авто дуже швидко помирає під склом і регік (в кращому випадку) починає бити файли чи кораптити флешку. бо вони використані там не тільки як для "дописати файл при вимиканні", а і як буфер струму під час пікового навантаження.
просто загугли/порахуй кількість роліків з заміною акк в цій моделі ))

у мэня кандыцыанэр😎
ага, кондиціонер дуже допомагає коли автівка стоїть під сонцем на паркінгу :D

Краще по магнитолах, ГУ, накидайте варіантів, будь ласка!
загалом у андроід ГУ часті проблеми саме з дзвінками - вбудований мікрофон херово екранований і шумить, зовнішній мікрофон не факт що буде працювати нормально, ще не зустрічав щоб на це не плювались.
багато чого пробував, смартфон краще - частіше оновлюється, менше проблем з софтом. відповідно якщо тачка стара - то підключати через BT адаптер в AUX для музики та хенсфрі. щось від ugreen/baseus завжди непоганий варіант і мають нормальні мікрофони.

якщо щось актуальне і вже має екран та android auto/carplay - особливо немає сенсу щось міняти.

Останнє редагування:
такий регік купив раз, і їздить без проблем поки автівку не продав.
Ну ні.
Мій попередній viofi a139pro два-три роки лише прослужив. Я так розумію, його можна було б відремонтувати шляхом реболінгу чіпа (він то стартує, то в ребут луп йде), але ж тут таке буде коштувати дорожче за новий, тому вже оновився не так давно.

Назад
Зверху Знизу