Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Якщо стоїть завдання возити купу людей, то бус/вен набагато краще, як на мене. Особливо коли він сприймається як звичайне легкове авто, на відміну від тої вантажівки в легковому кузові.
Я согласен что минивен удобнее для перевозки людей, но рамный трак или бегемот вроде того же Тахо кмк кофмортнее в езде и по своему прикольней в вождении. Если брать с прицелом чтоб тягать трайлер, дом на колесах, лодку, то практически безальтернативен.

Зачем мне их искать
Щоби не виглядати балоболом.
А 10 ступка, она хороша, и в Европе что то никто к 10 ступеням пока вроде не подошел, что есть факт.
Котрий раз доводиш, що факти ігноруєш.
На вікі написано, що ті 10 передач гірші за 8 (на базі яких їх і зробили) у ZF чи 9 у Мерса.
Так що так, факт, сперечатись не буду.
А у тебя вообще КПП нет, по твоим словам, так что это за машина? Электрогазонокосилка райоби какаято.
Мікрохвильовка. Із матричним світлом. З гарним комфортом і керованістю. Як раз їздити гірськими серпантинами, а не як ти, на 70 милях на годину.
:іржач:

Останнє редагування:
Мікрохвильовка. Із матричним світлом. З гарним комфортом і керованістю. Як раз їздити гірськими серпантинами, а не як ти, на 70 милях на годину.

І с телефоном замість приборки, ти здається забув додати.

Я согласен что минивен удобнее для перевозки людей, но рамный трак или бегемот вроде того же Тахо кмк кофмортнее в езде и по своему прикольней в вождении. Если брать с прицелом чтоб тягать трайлер, дом на колесах, лодку, то практически безальтернативен.
Постоянно вижу как седаны, кроссоверы, бусы типа мультивенов возят лодку, дом на колесах. Что они все делают не так?

Мінівен може і більш зручний, але це взагалі не круто. Ну і не забуваємо про раму та повний привод.

В теории да, а на практике, ну и что? Я не таксую и не зарабатываю на километрах. Мне хватает того ресурса что у них есть от покупки до продажи. А больше они нагруженные они или меньше, это дело такое. Не покупать-же изза этого 4-х литровые Патролы, как один наш знакомый.

Ну и насколько я знаю в моей *******ке все в принципе такие.
N57 и на практике проблемный - проворачивает вкладыши
у В57 просто стружка
то же самое у В47
В58 вроде ходит нормально, как и N20
N54/55 то ****ец, но, слава Богу, их практически не осталось на рынке

Назад
Зверху Знизу