Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То ты ужасный европейский лево-либерал, культурный марксистВзагалі, мені здається, що лугала трохи поплавило. Ну, на додачу до того, що всім вже давно і так відомо.
Спочатку він заявляє, що мені без контролю держави не життя, і одразу ж називає мене лібералом.
А недостающие деньги на покрытие дефицита «берут в тумбочке».Держави існують на податки.
«Ты госдолг Америки видел?». В других странах правда все плюс минус тоже самое. Отличаются только тумбочкиТо ж у вас дефіцитний бюджет десятиріччями.

Это репарации угнетенным, им по понятиям теперь работать нельзя за то что белые эксплуататоры их дидов 150 лет назад очень сильно угнетали.Ніхуя собі роздача у них. І як ще пільгових тарифів на газ не ввели
Ну, начебто, згідно лугала, у всіх інших все набагато гірше.В других странах правда все плюс минус тоже самое. Отличаются только тумбочки![]()

*****! Какие люди появилисьЛугал важко свої думки викладає, але здається, що він став МАГА-довбнем.
Не впізнаю вас в гримі?*****! Какие люди появились
С возвращением!

Главное не стучи на меня, как на резидента РФ, а то были уже тут бдительные сыщики...Не впізнаю вас в гримі?![]()
Ниссан Жук?))Обновілся возиком, 1,6 турбо, бенз, автомат(чи варіатор), полний подключаємий прівод, японец із сша. 14 г.
Vitara?Обновілся возиком, 1,6 турбо, бенз, автомат(чи варіатор), полний подключаємий прівод, японец із сша. 14 г.
****! )))))Ниссан Жук?))
-14k працівників у амазона -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Всех операторов чата заменил Q ?-14k працівників у амазона -.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Давно цей девайс використовуємо всією родиною. Якщо регулярно використовувати не буде зубного каменю (звісно він його не зніме але запобігає його появі після чистки).Іригатор - цікава та корисна річ! Якщо ще не маєте, подивіться в його напрямку!![]()
Іх там два должно бить на танкова монстра.Обновка - акум (ще в суботу). На 80 А*год замість 70. Гарантія - 18 місяців.
![]()
Всех операторов чата заменил Q ?