Статус: Офлайн
Повідом.: 33258
Повідом.: 33258
Бо моя думка країно-нейтральна. Якщо ти спрйняв це за критику України, то певно сам розумієш, що є за що? ¯\_(ツ)_/¯Ну так чого-б і не почати зі своей краіни?
Так я теж в 2017 переоформлял мотоцикл за 30 хвилин в сервісном центре без хабарів та бегунків. Не знаю що за безлад і де він там був.
До речі, ти там працював на митниці що ти знаєшь про безлад, або кум сказал?
Ти-ж взагалі девопс і вся твоя проф діяльність має бути на мануалах (тобто на чужих знаннях-досвіді) побудована. Чи ти особливий і у тебе не так?![]()
"Сам *****"\"почніть зі своєї країни" це слабенький контр-аргумент. Як на мене, взагалі не аргумент.
Я поїхав з України наприкінці 2016го. І тоді вже можна було самому поставити на облік, без бігунків. Але система все ще не була ідеальною і люди часто обирали бігунків замість діяти самостійно. Теперішня перереєстрація в Дії за 5 хвилин - рух в потрібному напрямку.
Тут, в Німеччині, ніяких бігунків немає. Ну тобто якщо ти прийдеш в місце, де роблять реєстрацію ТЗ офлайн, ти нікого там не знайдеш, до кого можна було б звернутись і заплатити за "послугу", окрім офіційної процедури. Що там за Абдула у "кума-свата-брата" був - я хз.
Про митницю тоді багато відео на ютубі були. Не треба тут робити вигляд, що не було там безладу і все на митниці робилось легко і прозоро.
Якщо покажете на відео факт наявності бігунків в Німеччині - я вибачусь. ¯\_(ツ)_/¯
Про свою професію взагалі не зрозумів. Якщо вже так дивитись, то ми майже всі все робимо, ґрунтуючись на існуючих знаннях та досвіді. За вийнятком хіба що різного роду дослідників.
Останнє редагування: