Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Re: Обновки

А ти судячи зі всього, обізнаний більш за всіх у всіх сферах життя.
ошибаешься, не во всех. :курю:
но конкретно в этом вопросе у меня больше есть данных чем, к примеру, у тебя.

ЗЫ: и да, я и моя семья уже переболели. в нашей ситуации это был лишь вопрос времени.

Я от гриппа никогда в жизни не прививался и не болел им уже лет 15. Точно также как знаю и тех, кто делают регулярно и все равно болели им.
Но с гриппом они хотя бы в начале сезона подбирают прививку под конкретный штамм, который обещается в этом году.

Все может быть. Но до прививок я болел так шо еле ходил. Может совпадение конечно, но 20 лет есть 20 лет.

інтелекту не густо в тебе, раз це все що ти можеш відповісти

тупорылое безграмотное сельское *********** варнякает за интеллект :іржач: ты ридну мову для начала выучи как следует, а не через гугл транслейт свои высеры переводи, как ***** последний.. :D

тупорылое безграмотное сельское *********** варнякает за интеллект :іржач: ты ридну мову для начала выучи как следует, а не через гугл транслейт свои высеры переводи, как ***** последний.. :D

я вже звик що окрім ****іжа з твого рота нічого не вилітає. не здивував

конечно конечно...
d366acas-480.jpg

никто ж и не спорит. :іржач:

• Це лайк!
Реакції: koty

Вчера в 22 больнице скончался от коронавируса известный харьковский фотограф Юрий Лео. Вирус сожрал его за пять дней, причём ещё вчера состояние Юры было «средней степени тяжести, поражены лёгкие». А вам до сих пор неудобно носить маски, хуевчане?

Вчера в 22 больнице скончался от коронавируса известный харьковский фотограф Юрий Лео. Вирус сожрал его за пять дней, причём ещё вчера состояние Юры было «средней степени тяжести, поражены лёгкие». А вам до сих пор неудобно носить маски, хуевчане?

Аж дар украинской речи пропал:збентежений:

Ахаха
Ну, якщо і так, ти ретельно приховуєш свої обґрунтування))
А насьогодні й обґрунтовувати вже нема потреби - все і так зрозуміло .

вот и поговорили :) вот и славненько :іржач:

Кстати гриппа в этом году
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, тоже чудеса.
Нічого дивного. Двох епідемій одночасно не існує. Перемагає сильніший.

Просто передаються ці хвороби по-різному
Щоб зачепити корону в метро, не обов'язково з усіма пасажирами мати статеві стосунки
А з вічом трохи інша історія :D
Але таке зрозуміти не всім просто тут.
Це добре, що у ковід виявився не такий великий процент летальних випадків як прогнозували спочатку, але все одно він вищий в три рази аніж від грипу.
Ну і найбільше доставляє, коли починають порівнювати епідемії з хворобами яки не передаються від людини до людини, і уж тим паче з ДТП.

а що пишуть померлим від віч? :)
а то тут дехто не розуміє, чому померлому від тромба на фоні ковід в причину смерті пишуть ковід..
Від ВІЧ не помирають, помирають від хвороб супутних СНІДУ.
А що до ковід, з моїх знайомих померло чотири людини від наслідків ковід.

ошибаешься, не во всех. :курю:
но конкретно в этом вопросе у меня больше есть данных чем, к примеру, у тебя.

ЗЫ: и да, я и моя семья уже переболели. в нашей ситуации это был лишь вопрос времени.
Та що ти кажеш, я дуже рада за тебе, хто б сумнівався, що у тебе їх більше. :D
Ми також перехворіли. І я маю наслідки цієї хвороби.

Назад
Зверху Знизу