Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
зато ими закусывать можно :D

Борисыч, а от чего может наебнуться лямбда зонд? :ги:

проблемы с катом, быстрое охлаждение (часто у любителей помыть горячий мотор такие проблемы)
он у тебя где находится

я на кемпинг если беру одноразовую, то обычно бумажную. Вроде и удобно, и с другой стороны экологично :D

Посмотри нетфликс Наша планета. В некоторых бедных странах выкошено до 95% леса. На Мадагаскаре, например, где много эндемиков живет

у нас именно бумажная не так хорошо распространена как пластиковая. :курю:

Та дохера ее. Хотя ну ее впесту. Уже давно купил себе их нержи миски-тарелки-стаканы . Сполоснуть не проблема в ближайшем ручье и закинуть в зип-пакет, а дома помыть нормально. Места занимают столько же, сколько и бумажные. Крайне рекомендую.

:контракт:

З 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування має приймати відвідувачів українською.
Верховна Рада ухвалила закон про забезпечення функціонування української мови як державної у 2019 році.
Проте деякі положення набувають чинності лише зараз.

Згідно з законом, персонал закладів може обслуговувати іншою мовою лише на прохання гостей. Секретаріат уповноваженого із захисту державної мови роз’яснив, що потрібно робити, коли ваші права порушуються.

Спочатку варто зафіксувати факт того, що вам відмовили в обслуговуванні українською за допомогою аудіо, відео, письмового підтвердження свідків або інших засобів.

Подати скаргу можна на поштову адресу 01001, м. Київ, провулок Музейний, 12, електронну пошту [email protected] або заповнити спеціальну форму на сайті уповноваженого.

8de2774503df9e59e5876bab.webp

За порушення закону можуть накладатися штрафи. Така постанова виноситься уповноваженим, якщо за наслідками розгляду справи встановили порушення норм закону про мову. Розміри штрафу – від 5 тис. до 6,8 тис. грн.

Які дані потрібно зазначити у зверненні
ПІБ;
місце проживання;
зазначити суть скарги;
хто, коли, за якою адресою та як відмовив в обслуговуванні державною мовою;
докази (за можливості);
дата звернення.

ede3a88adb07eb490f.webp

В електронному зверненні додатково потрібно написати електронну пошту, на яку ви хочете отримати відповідь. Підпис в електронній формі не вимагається. Скаргу можна подати протягом шести місяців від дня виявлення порушення.

А тим часом на американщині

a0ad565e3a4e1593.webp

был бы кто другой - я бы посоветовал лететь в начале мая, но тебе не буду - ты все равно проебешь :D

В начале мая у меня пик сезона. Не могу.могу или июль август или зима

Если критикуешь запад и не критикуешь совок\не сравниваешь с ним, значит ты против запада и за совок
.

Я тебе уже говорил про черно белый мир !
Молчание-знак согласия ?!? Не слышал ?
.
Простая и, главное, рабочая логика. :незнаю:
Бинарная логика !

Я тебе уже говорил про черно белый мир !
Молчание-знак согласия ?!? Не слышал ?

Бинарная логика !

У кого-то в подписи было "понять - значит упростить".
Придерживаюсь этого принципа. Мне нравицца.
Отговорками про 50 оттенков серого меня не убедить.

Да и вообще, у Украины именно бинарный выбор. РФ пытается возродить империю и затащить Украину к себе.
ЕС нужна сильная и процветающая Украина. Даже если ты этому не веришь, с этим не согласен и вообще.

Так что ты, конечно, можешь грезить о ещё сотне вариантов развития событий, но по факту выбор бинарный.

Назад
Зверху Знизу