Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
а так да, в падении индекса доудждонса картошки виноват зе :клас:

при гребаном Зе металлолом подешевел, а у меня пару тонн валяется, жаба давит за копейки сдавать :(

при порохе такого небыло

при гребаном Зе металлолом подешевел, а у меня пару тонн валяется, жаба давит за копейки сдавать
ты от волги чтоли еще не избавился? :дивитись:

при порохе такого небыло
та да.. и доллар **** даже не 28 :(
и Юра сколько не продавал баксы и то не смог ситуацию исправить..

Отже:
Різке падіння промвиробництва та боргова політика уряду по зміцненню гривні (і, відповідно, стимулювання імпорту) через масовий продаж нерезидентам ОВДП буде лише посилювати цю негативну тенденцію (збільшення негативного сальдо зовнішньої торгівлі товарами).

Економічна наука говорить про те, що збільшення дефіциту торгівлі товарами приводить до знецінення національної валюти за рахунок зростання попиту на валюту з боку імпортерів та зменшення валютних надходжень від експортерів.
Але у нас зараз навпаки.
Тому заглянемо в архіви. За всю історію України найбільші показники негативного сальдо зовнішньої торгівлі було в наступних роках:
2008: -18,6 $млрд
2010: - 9,4 $млрд
2011: -14,3 $млрд
2012: -15,9 $млрд
2013: -13.7 $млрд
І згадаємо, коли в нас траплялися різкі обвали курсу. В 2008р з 5 до 8. Та в 2014-початок 2015 з 8 до 30 - розплата за злочинну політику Януковича та його пікові показники негативного сальдо. Тобто при таких показниках курс мав падати ще в 2010-2013 роках, але чому це не відбувалося у мене була окрема стаття . Нагадаю - для підтримання фіксованого курсу Янукович спалив більше $20 млрд резервів.

Отже, застерігаю - ця ******** може рухнути і пропоную направити зусилля на зменшення дефіциту торгівлі товарами, розвиток власного виробництва, активний розвиток внутрішнього ринку, стимулювання експорту товарів з високою доданою вартістю (бо в нас дуже висока частка товарів низької обробки та з низькою доданою вартістю) та відмовитися від політики штучної підтримки курсу за рахунок збільшення боргу. Історія не вчить?

гыгы

*******ам-верящим в теории заговора посвящается :D

443695a4c595696f18ae.webp

Сами рельсы металлические какие-то. Они ж ток для поезда проводят.
погуглил у пико только медные рельсы. ****о короч. купи спец резиночку для полировки рельс т.к. медь окисляется довольно быстро, рельс становится зеленоватым и плохо проводит ток. наждаком его тереть нельзя т.к. металлическая стружка убьет колеса.
не знаю как оно у нас называется, я брал в омериге:
a2ebab.webp

у меня с никелевым и серебряным покрытием есть:курю:
я когдато целую тему запилил
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=60078225

ну тогда в тему: заказал малому такое мелкое лего
0306d9d53bc2b236a5fa9.webp

массу не нужно, только однородные единичные обьекты

а на картинке и пирамид нету, если ты обратил внимание

я к тому, что всегда можно подобрать какие-то совпадения к каким-то событиям или постройкам
если задасться целью)

погуглил у пико только медные рельсы. ****о короч. купи спец резиночку для полировки рельс т.к. медь окисляется довольно быстро, рельс становится зеленоватым и плохо проводит ток. наждаком его тереть нельзя т.к. металлическая стружка убьет колеса.
a2ebab.webp

у меня с никелевым и серебряным покрытием есть:курю:
я когдато целую тему запилил
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=60078225

резинка для бумаги сойдет, именно резиновая которая, для стирания ручки, она со стеклом идет поэтому и полирует отлично.

типа таких
4f5bd1aac4ea5c0f556f.webp

в твоем варианте это резинка для стирания + 100500денег за эксклюзивное назначение и упаковку :D

a2ebab.webp

Кто в армии служил, тот... ну понятно. Асидол и войлочная тряпка.. Ну или паста ГОИ накрайняк:D

там еще многие пирамиды точно на одной параллели построены. тоже чтобы не падали?:)

там просто тепло ) и народу делать нех.... в северных широтах думали как зиму пережить и жрачку заготавливали не до пирамид им было, курган нахуярили и делов :D

да и в теплом климате еды на порядок меньше нужно для кормежки рабов.

вон на транссибирской сколько положили, и все от холода (болячки и голод)

Посмотрел цены двигателей для авиамоделей и понял что за такие деньги можно автомобильный двигатель купить :)

Назад
Зверху Знизу