Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Машина читает ХФ ?!? :незнаю:
Прочитала , чтоконфетно-букетный период эйфория закончилась ,
50000 , старая , пора менять ... Загрустила и отомстила ?!?:)

Сочувствую , конечно !
Не столько денег , нервов и время жалко ! :пиво:

Та место проклятое. Я ровно в том же месте мотык уронил)

угу, а заграницу не собираешься? например там взять тачку в аренду, это может на несколько месяцев растянуться.

Работы столько, что отпуск не планирую в обозримом будущем.

интересно, а если в таком случае сказать что в/у нет при себе, это будет как сильно усложнит в суде??

Та можно, но зачем? Ну будет больше штрафов, я хз чего все так переживают по поводу «забрали права». Как забрали, так и вернут.

Обосрите плиз или один или второй моник:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А шо их обсирать. Типичные моны текущего времени. Не оледы, не особо яркие. Разрешение не 4к. Выбирай любой.

та я в курсе что магнитная лента круче ))) ты лучше расскажи как сейчас винилы штампуют, куда пишется звук с микрофона в первую очередь)

и это ты не путай ДД и точность передачи информации. я вопрос задал про П сигнал )

Я не впевнений що мені цікаво говорити на цю тему з глухим теоретиком-чурбаном типу тебе :незнаю:
Все на що ти намагаєшся мене спровокувати було пережоване ще у 80-90х роках.
Ти ні що не здатен змінити. Поки сам не почуєш так і будеш рогами впиратись. А як почуєш, то замекаєш типу як ГДР при зустрічі зі мною "ну да, нє слєпят, согласєн".

Обосрите плиз или один или второй моник:

Глаза надо беречь, Flicker-Free и Low Blue(или что-то подобное) должно присутствовать.
За 2560 x 1440 для 24" нет особого смысла переплачивать.
27" лучше 24" :trollface:

купил билеты на всю семью на концерт Ольги Поляковой
будем повышать культурный уровень, так сказать

НА якому ж рівні ти знаходишся, що полякова для тебе - підвищення рівня, сукаааа :іржач::іржач::іржач:

І ця людина відкриває ріт на вініл та звук :підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом::підстолом:

загуглил кто это такая и сделаю предположение. захотела одна жена, а идут 4 человека, три из которых мужики? а не проще было, чтобы с подругой сходила?

a5409dc6c812cbd87.webp

Обновился временными правами :D
Там авто на фирму и с каско.

Так а чего не европротокол если был согласен что виноват?
- ждать полицию не надо
- права отдавать не надо
- штраф платить не надо
- судов нету

ЗЫ. когда в меня въехали и у меня каска была то приехавшие полицаи сами сказали что оформляйте европротокол и не морочьте нам голову - это выгоднее всем.

:зе:

Vlad Ponomar
31 хв. ·

ЄС: «Навіщо ми маємо допомагати Україні, якщо вони не переслідують того, хто вкрав $5,5 млрд з "ПриватБанку". Чи вони в тюрмі? Це є визначальними для ЄС!»

В ЄС є сумніви стосовно допомоги Україні – через те, що не покарані винні за виведення грошей з "Приватбанку".
На Форумі асоціацій у Києві директор зовнішньополітичної служби ЄС Люк Девінь, відповідальний за Східне партнерство, заявив, що в ЄС виникли сумніви у потребі фінансової допомоги Україні через брак зусиль Києва щодо розслідування виведення коштів з "ПриватБанку".
Його претензії стосувалися виведення коштів за часів, коли "ПриватБанком" володів Коломойський.
"Не ми маємо переслідувати тих, хто здійснює банківське **********. Де ті, хто вкрав $5,5 млрд з "ПриватБанку"? Чи вони в тюрмі, чи ведеться їх переслідування? Ні. Ці невдачі є визначальними для самого ЄС, але також через це страждають ваші люди", – наголосив дипломат.
Він стверджує, що відсутність належного розслідування та покарання винних у виведенні коштів з "ПриватБанку" підриває єдність у ЄС у бажанні допомогти Україні.
"Якщо ми програємо у питанні верховенства права, то ми підіграємо тим, хто каже: навіщо ми маємо допомагати Україні, якщо вони не переслідують тих, хто вкрав гроші у власній державі? І це справедливе запитання", – зауважив він.

Обрали? Ви знаєте що далі робити :браво:

7537eaf63b0dbcb518366.webp

Обрали? Ви знаєте що далі робити :браво:

7537eaf63b0dbcb518366.webp

Виключно для тебе:
Сидят несколько человек в ****е по нижнюю губу. Прошло уже несколько часов. У одного из них заканчивается терпение и он говорит:

-Может хватить сидеть в ****е! Пора выбираться из него! Надо что-то делать!!!

Остальные в один голос отвечают:

-Не гони волну...

Назад
Зверху Знизу