Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
Никто меня не спрашивал, хочу ли я получить дестабилизированную страну в 2013-2014 и курс 28, так почему меня должно беспокоить твое благополучие?

лично порох дестабилизровал :D

кстати в ****е все ждут и надеются на зеленского -)

Вибачте, але вже заєбало вас питати.
А нашо когось питати?Запитати можно в свого серця та розуму.Вони і підскажуть,як діяти.
Буде дуже прикро,коли зелноприхильники почнуть себе за локті кусати.Вірніще намагатимуться.А майдану вже не буде...

Все не оставляю надежды отвезти жену проголосовать.
Говорит что повычеркивает всех. Вот я и думаю- а надо ли тратить время и ресурсы для такого результата?

- не почнуть. Вони вдаватимуть, шо все йде за планом, так і задумувалося від самого початку. Згадай Януковича, коли він відверту хyйню творити почав - тітушня його підтримувала, аж поки він не втік.
Навіть знаю,що зробить перше,якщо,не дай..прийде до влади-поїде до ***ла.:рл:

це ви нікого ні про що не питаєте всю дорогу.

Коли ВР голосувала по Криму (т.зв. "група 239")- я казав, шо це комуняцький реванш, не можна створювати цей мєшковсько-грачовський заповідник російської окупації. Ви мені казали "Нуашо, а іначє война".
Коли 91-го були вибори президента, ви казали, що не можна голосувати за Чорновола - бо як він прийде до влади, вулицями ходитимуть мальчєкі ввишиванках, і перевірятимуть "Заповіт" Т.Шевченка напам'ять. Хто не знає - того висилатимуть до Росії. Я казав, шо того вашого Кравчука не можна обирати - він Україну вжопу потягне. Ви мені казали "Ну іначє война".
З Кучмою така ж хєрня. З Януковичем теж.

Насьогодні Україна в жопі, і йде війна. Вибачте, але вже заєбало вас питати.

так получается, в итоге твои "противники" оказались правы и как только выбрали твоего кандидата - пришла война :D

насправді це не дуже важливо, хоч і знаково.
Важливо, як би він поводився в Брюсселі (в разі його обрання).
Почекаем.До 21 квітня ще далеко.:)

Кожен народ має саме ту владу, яку і заслуговує(с)

Назад
Зверху Знизу