Обновки

• Автор теми Автор теми Воffка
  • Дата створення Дата створення
мда.. у днищща вчера знатно бомбануло.... :підстолом:

А ось так виглядає бидло, що пролізло в АйТі та втратило відчуття реальності:

кого ты травить можешь, ******* ты чикатиловский? :рл: ты ***** потомственный "травилку" сначала отрасти... все что ты можешь так это бабе зуб выбить "дурачась" та ******* на ****** телок которые тебе даже за деньги никогда не дадут потому что ты такой *****, что аж воняет когда ты рядом проходишь... *****страдалец чикатиловский ****уй обратно в глагне к таким же *****ам как и ты - там на их фое и пытайся выпендриваться. :браво::браво::браво:

у него же даже образования профильного нету.
Бугагагагаааааааа :підстолом:
Стара шльондра як завжди ****абол.

Факультет "Комп'ютерні системи та мережі", спеціальність - "програмування мікроконтролерів" :D

Бугагагагаааааааа
****уй ото ****** своим бугагага пугай. ты к в микроконтроллерах разбираешься еще хуже чем свинья в ананасах.. и ****еть здесь нехруй - у тебя образование три класса чикатиловско приходской школы.. :іржач:

А допоможіть з форматом віконця на горищі.
Дано (див. малюнок) :
будівля нежитлового призначення (схематично зображена під назвою "1")
Якщо дивитися з боку стрілки, то бачимо те, що нижче.
Стоїть задача зробити віконце (позначене червоним кольором), щоб воно мало якусь функціональність і водночас поєднувалося із загальним архітектурним ансамблем :D

Варіанти розмірів (В*Ш) :
- 500*700 - але мало місця від підвіконня до даху, десь 170 мм макс ((
- 300*700 - якийсь котячий лаз, нє?
- свій варіант...
Буду вдячний за змістовні поради.

зі
нижні малюнки виконані в масштабі, принаймні я намагався))
400 600 просится:)

нормальные чуваки дольше 5 лет на одном проекте не сидят. ибо мозги закисают и начинаешь потихоньку деградировать. в итоге получится что ты отстал и никому нахруй не нужен. по этому всегда надо идти вперед не останавливаясь. но это - для нормальных специалистов, не хруев.

лугал бы с тобой не согласился, но ему некогда

ты к в микроконтроллерах разбираешься еще хуже
Саме тому я запустив адаптер рульових кнопок на ардуінці що конвертує їх в керування планшетом.
І на днях запустив мережевий медіа транспорт на распбері пай :браво:

Яке ж ти нікчемне ****ло, дід.

Саме тому я запустив адаптер рульових кнопок на ардуінці що конвертує їх в керування планшетом.
І на днях запустив мережевий медіа транспорт на распбері пай
чего ж тогда отопление в свинарнике не автоматизируешь, гений ембеддед девелопмента ты не признанный? :іржач:

разбил наконец свой 6-ой
думал нокию 8, так под заказ на *** знает когда

купил 7-ой
хез

Назад
Зверху Знизу