Статус:
Повідом.: 6790
Повідом.: 6790
- 🟢 10:40 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
що ж ти ото тіʼки буровиш?!!!
усім же ж homo sovieticus відомо від Хуйла, що Mайдан зробили "праклятия пєндоси" особисто з Oбамою-Чмом на чолі!
чи ти й Хуйла збираєшся зрадити, як зрадив свій сере-сере 1991 р.?![]()
Я за зраду СРСР одержав догану з занесенням в облікову картку. Мав свій бізнес , знаю особисто деяких олігархів і їх оточення , тому маю право називати путьку хуйлом , яника підором, а гепу навіть не гандоном, а гнидою. Мене ще при янику трьохбуквенні тягали за підготовку Майдану.
Я надіявся, що порох зможе консолідувати людей і змінити систему, але він наробив стільки помилок, що це вже не здається помилками. Я дуже розочарований нашим варіантом капіталізму і прийшов до висновку,що нам ця модель суспільного життя не підходить. Ми дуже мудра і освідчена нація, а нам нав*язали олігархат. Були б якимсь Зімбабве-пройшло б, але не ми. Я сподівався, що коли стабілізується економіка, олігархи почнуть інвестувати в країну , відроджувати наш народ, але вони поступили як останні сукини сини.Вони вирішили, що проживуть за кордоном останні дні свого життя.