Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

багаторічне, так. але це звичайна практика міжнародних судів. подивиться скільки тривала справа про знищення літака над Локерби
Тогда дело над гитлеровскими соратниками должно было бы до сих пор длиться, но уже в 1946 году, ЕМНИП, были вынесены приговоры и их всех стали по-очереди вешать

Слабо віриться у міжнародне правосуддя, яскравим прикладом якого є багаторічне і безрезультатне розслідування справи МН-17. Набагато краще було б створити свій власний трибунал і оперативно доставляти злочинців з окупованих територій та з РФ для вчинення правосуддя і виконання швидких вироків. І головним тут є максимально поширювати через ЗМІ результати вироків.
Щоб це організувати потрібна лише політична воля нашого керівництва, думаю, наші союзники не будуть проти, адже це в першу чергу наша внутрішня справа.

Я думаю ти просто *****. Вибач, звичайно, за прямоту, але якщо ти хочеш щоб заради іраціональної помсти порушувався закон і ставилися під загрозу життя полонених є лише два варіанти: ти *****, або ти *****ський провокатор

Проти затриманого диверсанта мали порушити справу за ст.111 – державна зрада.
Ну издох орковский агент, после смерти уже не имеет смысла открывать против него дело. Но вот нахуя Галактионова и его сослуживцев содержать в тюрьме? Так можно докатиться, что каждого из воинов ЗСУ, которые сейчас мочат орков на передке, будут привлекать типа за ********...:рл::відстій:

Іловайськ, Дебальцеве, Маріуполь, все одне і те ж. Хоть шукай винних, хоть не шукай, доведеться стратегічно навчитися не потрапляти в оточення в принципі, якщо це можливо.

Але є нюанс. Одна справа коли віськові пручалися і 1+1 "силою" заганяли у оточення ЗСУ щоб ті рятували приватні війська Коломойського, а інша те що трапилося зараз

Кому цікаво, великий тред, про можливі варіанти нашого контрнаступу (на думку автора).

Норм вброс написано максимально неоднозначно.

Максимально однозначно. Група людей з синдромом вахтера забила до смерті підозрюваного і починає вигадувати усіляку ***ню.
За таке треба публічно і показово засуджувати. Але, я думаю, яйця у керівництва замалі для таких речей

Ну издох орковский агент, после смерти уже не имеет смысла открывать против него дело.
Сенс є. Це порушення дисципліни і військовий злочин. Якщо ти хочеш щоб у нас армія була як у *****стані - мої тобі співчуття.
Думати що на нашій стороні воюють лише янголи яких не треба чіпати пальцем - це дуже наївне і небезпечне сприйняття реальності. Небезпечне у першу чергу для нормальних людей, які захищають Україну.

Весь гній який має нахабність порушувати закони має бути максимально жорстко покараний з максимальною публічністю

Але є нюанс. Одна справа коли віськові пручалися і 1+1 "силою" заганяли у оточення ЗСУ щоб ті рятували приватні війська Коломойського, а інша те що трапилося зараз

Офіцерів не вчать хто приватний, хто Коломойського. :незнаю:

Тогда дело над гитлеровскими соратниками должно было бы до сих пор длиться, но уже в 1946 году, ЕМНИП, были вынесены приговоры и их всех стали по-очереди вешать
в тому то і справа, у 1946 підозрювані вже були на лаві підсудних, заочно судити складніше і довше

А сильно вплинула ваша миролюбність на збереження життів мирного населення, наприклад, маріупольців, яких загинуло вже кілька десятків тисяч?

Сильно вплинула. Якщо ти думаєш що гірше не може бути - я можу легко розвіяти твої ілюзії. Такі люди з бінарним мозком курки які закликають катувати *****ів на камеру чи ще щось по типу цього гірші за самих *****ів, бо ті лише щось там кукарікають і усім на них начхати, а ви реально вбиваєте людей. Наших.
Вбиваєте у багатьох сенсах і у самому буквальному. Якийсь ***** якому впала у голову твоя фраза на форумі заріже нашого полоненого, або згвалтує дитину. Якийсь іноземець не переведе гроші на армію і загине цілий підрозділ і так далі.
Якщо ти тупий - сиди мовчки і не пиши нічого. Кожне слово під час війни - зброя.

А сильно вплинула ваша миролюбність на збереження життів мирного населення, наприклад, маріупольців, яких загинуло вже кілька десятків тисяч?
Яка в дупу миролюбність ??? Тобі завдають питання, дай відповідь - особисто ти готовий пожертвувати життями азовців чи ні ?

Да там сердечная недостаточность :D
Смысл изза несчастного случая 4 бойца под следствием держать.

Тобі все ще смішно, виборець "по пріколу"? Не наржався з 2019?

Навпаки, чим більше ви намагаєтесь умиротворити агресора та продемонструвати йому свою миролюбність, тим більше він нахабніє і тим більше він сідає на голову.
Це так не працює. Або ти робиш усе по закону, або визнаєш що нічим не кращий за окупантів і можеш не розраховувати ні на західну підтримку ні на життя у полоні. А я тобі скажу що у російському полоні вже кілька тисяч українців і далеко не усіх там вбивають і навіть катують. Поки що. Міф про "братскій народ" це наша найпотужніша зброя у цій війні, бо якби *****ські мавпи воювали як у Сирії або Чечні те що відбувається зараз було би квіточками порівняно з тим.

Як я можу вплинути на збереження життя азовців?
Завалити свій *****к.
Якщо ти думаєш що знаходишся у вакуумі і твою дитячу маячню ніхто у російських катівнях прочитати не зможе це дуже прикро.

Навпаки, чим більше ви намагаєтесь умиротворити агресора та продемонструвати йому свою миролюбність, тим більше він нахабніє і тим більше він сідає на голову.
Думаю, що саме через *****ів, які намагаються грати по правилам проти ворога, який не дотримується ніяких правил, ми й маємо нелюдське ставлення, ********* і масові страти наших полонених та мирного населення.
Кому надо- тот делает то, что надо и как надо.
Иллюзий ни у кого нет. Но давать поводы пропаганде врага, которая и так зазомбировала массы *****ов - не надо...

100 лет сюда не заходил
Слава Украине.

Какая нибудь инфа по движению в сторону Волчанска и/или Купянска имеется?
Так. Є. *****ні ****а...

Ну і як це робити, маючи на увазі те, що азовчани в полоні і орки у відповідь іх просто розстріляють ? Начхати на них чи що ?
Нужна охота на кадыровцев, что бы менять пленных азовцев 1на1

Назад
Зверху Знизу