Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Я знаю
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І її ще й виправдовують усім тим офісом

Что-то *********** стянули все что можно под Попасную и резервы в том числе, тучи там сгущаются сильно, но верим в ВСУ:україна:

Та да, сводка тоже не оптимистичная - "есть вероятность окружения...":(

Та да, сводка тоже не оптимистичная - "есть вероятность окружения...":(
Кац спрашивает: Таки шо? Сдавацца, уже можно начинать, или еще немножечко подождём?

А толку то от этих ПКР у одной дальность 185 у другой 300 км. После того как подбили Москву которая болталась в 90-120 км от нашего берега, корабли ЧФ не подходят ближе. Тусуются на рейде Севастополя либо за мысом. Имея дальность запуска своим калибров и ПКР от 1000 км.

А толку то от этих ПКР у одной дальность 185 у другой 300 км. После того как подбили Москву которая болталась в 90-120 км от нашего берега, корабли ЧФ не подходят ближе. Тусуются на рейде Севастополя либо за мысом. Имея дальность запуска своим калибров и ПКР от 1000 км.
Ну, от желания высаживать десант - неплохо защищают, например.
А 300км, к стати, неплохая уже дальность. К примеру, можно простреливать весь западный крым, включая Севас. Бухта становится крайне опасным для нахождения местомP.S. Запорожье-Керч - 289км

Ну, от желания высаживать десант - неплохо защищают, например.
А 300км, к стати, неплохая уже дальность. К примеру, можно простреливать весь западный крым, включая Севас. Бухта становится крайне опасным для нахождения местомP.S. Запорожье-Керч - 289км

Ну, Гарпун вообще только морского и воздушного базирования существует. Может поставят вместе с Хорнетами)))
Так вообще речь была о деблокировании украинских портов.

Доречі, відстань до штабу шостої армії під Бєлгородом з нашої звільненої території - вже 40км відстань.
Давно в Бєлгороді не було серйозних бавовн.

Таки подождём.
Я думаю у наших есть план.
А какой у наших план? Я бегаю по базару, как пуля смазанная салом и не могу понять - покупать, или продавать?:незнаю:

▪️путин предстанет перед международным трибуналом, резолюцию о создании которого поддержал Европарламент, чтобы привлечь к отвественности за военные преступления РФ.

А як, хто може відповісти, цього самого хйла схопити і притягнути на трибунал? То німецьких ******ів можна було схопити (хто отруту не випив), т.к. дійшли безпосередньо до серця Берліна. Але хто йтиме до Алтаю чи Уралу, де бункер? :незрозумію:

Ну, Гарпун вообще только морского и воздушного базирования существует. Может поставят вместе с Хорнетами)))
Так вообще речь была о деблокировании украинских портов.
Ну, 300км радіус з під Одеси - це мимо всієї берегової лінії Румунії, і ще пів-болгарської лінії.

Я не знаю наскільки це деблокує, але *****и зможуть плавати тільки східнвше Криму.
До Туреччини, нажаль, не добиває, прикрити шлях до Босфору повністю не вийде.

Вони колись добазікаються, що у якогось натівського генерала не витримають нерви і він натисне на червону кнопку.
І відповісти ж побояться, бо відплатка буде ще страшнішою.
Та це ж звичайне базікання по ТV, для внутрішнього споживання :D Натівські генерали це не дивляться, але якщо б і дивились - в них достане глузду зрозуміти, що тв-публіка не має жодного впливу на кнопку, отже й на випередження діяти не треба :)

Ну, 300км радіус з під Одеси - це мимо всієї берегової лінії Румунії, і ще пів-болгарської лінії.

Я не знаю наскільки це деблокує, але *****и зможуть плавати тільки східнвше Криму.
До Туреччини, нажаль, не добиває, прикрити шлях до Босфору повністю не вийде.

*****ы могут торговые суда и с Крыма накрывать. Да и ПЛ там бороздят. Деблокировать южный и Одессу одними ПКР невозможно к сожалению.

Та це ж звичайне базікання по ТV, для внутрішнього споживання :D Натівські генерали це не дивляться, але якщо б і дивились - в них достане глузду зрозуміти, що тв-публіка не має жодного впливу на кнопку, отже й на випередження діяти не треба :)

Правильно, на иранском и С.корейском ТВ ещё похлеще выдают. Никто из генералов на западе эту ***ню не смотрит.

Щоб ви розуміли чим займається верховна рада: Це правка статті у Вікі по Гетьманцеву. Війна усе зпише. Правка відбувалася с IP Верховної Ради України.
dc6a9e15fc0bcaaccb844.webp

Назад
Зверху Знизу