Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не вправе тут себя рекламировать![]()
Не не не, ТС написал - на весь импорт.
То есть, именно то, что у нас убили ***** (а то, что осталось - отвратительного качества по неадекватным ценам) - именно это и дербанят.Група 85. Електричні машини, обладнання та їх частини; апаратура для запису або відтворення звуку, телевізійна апаратура для запису та відтворення зображення і звуку, їх частини та приладдя
Короче, вся 85я позиция5. У товарній позиції 8534 термін "друковані схеми" означає схеми, одержані шляхом формування на ізоляційній підкладці за допомогою будь-якого процесу друку (наприклад, тисненням, гальванізацією, травленням) або за допомогою "плівкової" технології провідників, контактів чи інших друкованих елементів (наприклад, індуктивностей, резисторів, ємностей) окремих або з’єднаних у певному порядку, за винятком будь-яких елементів, що здатні створювати, випрямляти, модулювати або підсилювати електричний сигнал (наприклад напівпровідникових елементів).
До поняття "друковані схеми" не включаються схеми, об’єднані з елементами, які відрізняються від одержаних у процесі друку, а також окремі дискретні резистори, ємності та індуктивності. Проте друковані схеми можуть з’єднуватися недрукованими з’єднувальними елементами.
Давай читати не те, що написав ТСЄ, а те, що написане у постанові
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
та в УКТЗЕД
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Давайте начнем хотя бы с запчастей на машину, простеньких. А то тормозные колодки на фабию уже тысяча гривен, и это не предел.Меня интересуют микроконтроллеры ARM и прочий электронный хлам.
Также очень интересны элементы станков с ЧПУ - ходовые винты, "бесконечные" подшипники, направляющие, рельсы.
Естественно, шаговые двигатели, сервомоторы, микросхемы драйверов к ним.
На землю, /QUOTE]
Еще можно ввести налог за могилу на кладбищеа че, землю ж занял- плати!
Покупайте украинские продукты!
Проект Постанови про проект Закону України про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті ХІІ Генеральної угоди про тарифи й торгівлю 1994 року
П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ
Про відхилення проекту Закону України “Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XII Генеральної угоди про тарифи й торгівлю 1994 року”
Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:
1. Відхилити проект Закону України “Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XII Генеральної угоди про тарифи й торгівлю 1994 року” (реєстр. № 1562 від 22.12.2014), поданий Кабінетом Міністрів України.
Голова Верховної Ради
України В.Гройсман
Давайте начнем хотя бы с запчастей на машину, простеньких. А то тормозные колодки на фабию уже тысяча гривен, и это не предел.
Вангую:как вступит закон в силу,наши товары подорожают еще на 30% сразу и после малеха добавят.Конкурентов-то меньше будет
![]()
Главное просраться что автор ТСЕ)))) тем более, я просто озвучил новость с Цензора, а это как известно сайт явно не кремлевский
І шо?Главное просраться что автор ТСЕ)))) тем более, я просто озвучил новость с Цензора, а это как известно сайт явно не кремлевский
Я скажу так-если навести порядок в растаможке,то импортные товары даже подешевеют и растаможка по финалу выйдет на них меньше чем была,так как в старой очень большую часть,составляла коррупционная составляющая.Другими словами-убираем 20% коррупционных,добавляем 10% нового налога.В финале имеем профит.
Вангую:как вступит закон в силу,наши товары подорожают еще на 30% сразу и после малеха добавят.Конкурентов-то меньше будет
![]()
На землю, /QUOTE]
Еще можно ввести налог за могилу на кладбищеа че, землю ж занял- плати!
Ага, с дифферинциацией на увеличение стоимости погонного метра вглубь
Что такое ? Опять вата негодует ?![]()
Наши предки жили без всех этих излишеств - и мы проживем![]()
А ещё раньше даже без туалетной бумаги обходились!А мы что хуже предков?!
Что такое ? Опять вата негодует ?![]()