Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новый налог на весь импорт, что дальше?

• Автор теми Автор теми Vodker
  • Дата створення Дата створення
во.можно прям ща брать и банить паникующих кремлеботов,которые даж закон не читали.хы

Не не не, ТС написал - на весь импорт.

Давай читати не те, що написав ТСЄ, а те, що написане у постанові
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

та в УКТЗЕД

;)

Група 90. Прилади та апарати оптичні, фотографічні, кінематографічні, контрольні, вимірювальні, прецизійні; медичні або хірургічні; їх частини та приладдя

Група 85. Електричні машини, обладнання та їх частини; апаратура для запису або відтворення звуку, телевізійна апаратура для запису та відтворення зображення і звуку, їх частини та приладдя
То есть, именно то, что у нас убили ***** (а то, что осталось - отвратительного качества по неадекватным ценам) - именно это и дербанят.

5. У товарній позиції 8534 термін "друковані схеми" означає схеми, одержані шляхом формування на ізоляційній підкладці за допомогою будь-якого процесу друку (наприклад, тисненням, гальванізацією, травленням) або за допомогою "плівкової" технології провідників, контактів чи інших друкованих елементів (наприклад, індуктивностей, резисторів, ємностей) окремих або з’єднаних у певному порядку, за винятком будь-яких елементів, що здатні створювати, випрямляти, модулювати або підсилювати електричний сигнал (наприклад напівпровідникових елементів).

До поняття "друковані схеми" не включаються схеми, об’єднані з елементами, які відрізняються від одержаних у процесі друку, а також окремі дискретні резистори, ємності та індуктивності. Проте друковані схеми можуть з’єднуватися недрукованими з’єднувальними елементами.
Короче, вся 85я позиция

Сеня - *****.

Давай читати не те, що написав ТСЄ, а те, що написане у постанові

та в УКТЗЕД

;)

Ну, давай, читай

Меня интересуют микроконтроллеры ARM и прочий электронный хлам.
Также очень интересны элементы станков с ЧПУ - ходовые винты, "бесконечные" подшипники, направляющие, рельсы.
Естественно, шаговые двигатели, сервомоторы, микросхемы драйверов к ним.
Давайте начнем хотя бы с запчастей на машину, простеньких. А то тормозные колодки на фабию уже тысяча гривен, и это не предел.

Номер ни кто не перепутал?
Проект Постанови про проект Закону України про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті ХІІ Генеральної угоди про тарифи й торгівлю 1994 року
П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про відхилення проекту Закону України “Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XII Генеральної угоди про тарифи й торгівлю 1994 року”

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

1. Відхилити проект Закону України “Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XII Генеральної угоди про тарифи й торгівлю 1994 року” (реєстр. № 1562 від 22.12.2014), поданий Кабінетом Міністрів України.

Голова Верховної Ради
України В.Гройсман

Давайте начнем хотя бы с запчастей на машину, простеньких. А то тормозные колодки на фабию уже тысяча гривен, и это не предел.

Куда вы будете ездить на вашей фабии, если я не буду делать автоматику, механики - механику, соответственно - она не будет работать на прочие отрасли и всё это вообще не будет работать?
А, ну да, всё будет как было, только дороже... я и забыл, что у нас во всем виноват конечный потребитель.

С малого начинайте сами. А лучше, поедте на ЗАЗ и ****ы его владельцу вставьте, чтобы не приходилось фабию покупать, а нормальные машины здесь делали.

Вангую:как вступит закон в силу,наши товары подорожают еще на 30% сразу и после малеха добавят:).Конкурентов-то меньше будет;)

да тут даже не из-за этого могут подорожать, у нас народ забывает что много украинских продуктов делают из импортного сырья, поэтому подорожание неизбежно.

Главное просраться что автор ТСЕ)))) тем более, я просто озвучил новость с Цензора, а это как известно сайт явно не кремлевский

Главное просраться что автор ТСЕ)))) тем более, я просто озвучил новость с Цензора, а это как известно сайт явно не кремлевский

Цензор - помойка. Там пишут шо попало.
А так - да, ТСЕ полюбэ :)

Я скажу так-если навести порядок в растаможке,то импортные товары даже подешевеют и растаможка по финалу выйдет на них меньше чем была,так как в старой очень большую часть,составляла коррупционная составляющая.Другими словами-убираем 20% коррупционных,добавляем 10% нового налога.В финале имеем профит.

если бы они хотели навести там порядок и убрать всю цепочку зажравшихся посредников, то они б уже это давно сделали или хотя бы уже начали там всех трясти, а потом уже повышали пошлины, а нет, не будет такого, потому что они не заинтересованы в этом.

Вангую:как вступит закон в силу,наши товары подорожают еще на 30% сразу и после малеха добавят:).Конкурентов-то меньше будет;)

Як в тебе з податку 5% виходить подорожчання на 30%. Розкажи мені про свою особливу арифметику

Что такое ? Опять вата негодует ? :D

Назад
Зверху Знизу