Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення

Вкладення

•  экрана 2024-02-01 в 21.48.17.webp
    экрана 2024-02-01 в 21.48.17.webp
    52.9 КБ · Перегляди: 55
напиши... що ти там вкажеш, *****оїд обісраний?
Все известные мне факты твоей биографии. Это как раз то о чем я толковал. Если хорошо поскрести патриота от партии ПЕС, то наткнешься на русского *****аса. :(

Все известные мне факты твоей биографии. Это как раз то о чем я толковал. Если хорошо поскрести патриота от партии ПЕС, то наткнешься на русского *****аса. :(
єбать ти чорт обісранний, пиши... може я ще чогось не знаю зі своєї біографії? :D

Так шо ты мне сделаешь? Побьешь меня?
так, можу в"єбати... але я спокійний... бо таких сцикунів на ХФ за 15 років вже з десяток нейтралізував... ніхто ніколи нікуди не їздив... так, покукурікає зі своєї птахівні.. та подливу пустить

Вы в ЛС не хотите ?)))

єбать ти чорт обісранний, пиши... може я ще чогось не знаю зі своєї біографії? :D
Так ты продолжишь утверждать, шо не знаешь свою бабу? Или шо она в Питер не ездила? Какая же ты ***домразь *****ская

так, можу в"єбати... але я спокійний... бо таких сцикунів на ХФ за 15 років вже з десяток нейтралізував...
:іржач:
Ух, ***, нажористый *****.
:D
Ладно, передавай там привет кураторам из ФСБ своим. Скажи шо я их на хую вертел.

напиши... що ти там вкажеш, *****оїд обісраний? я утікант, сиджу в іспанії, перевірте номер телефону з об"яви? :D
Та ты не волнуйся, прежде чем писать я под тебя покапаю. Мне баксов за 100-200 на тебя полный отчет ляжет, как на китайца. Просто денег жалко тратить. Я ж говорю, вас как собак. Фактически каждый порохобот тут это *****ская ****ь. Тратить на вас время и бабло - надо ли. Думаю шо тебя и так уже после нашей беседы на карандаш возьмут. Ты не удивляйся если заметишь, шо за твоим лисапетом ездят таксисты стремные.

але на *****скій мові язиком треплеш лише ти... пішло ***** опудало.
Та ну и шо, имею право. Зато в Питер моя женщина не ездит и родственников у меня там нет, только седьмая вода на киселе. А ты *****ас *****ский.

Та ты не волнуйся, прежде чем писать я под тебя покапаю. Мне баксов за 100-200 на тебя полный отчет ляжет, как на китайца. Просто денег жалко тратить. Я ж говорю, вас как собак. Фактически каждый порохобот тут это *****ская ****ь. Тратить на вас время и бабло - надо ли. Думаю шо тебя и так уже после нашей беседы на карандаш возьмут. Ты не удивляйся если заметишь, шо за твоим лисапетом ездят таксисты стремные.
дякую, поржав з чергового імбецила тричі... сьогодні в тебе "вдалий день", сраний мусковіт... потішив і спогади свої анально-порошенківьскі і фанатазії попестив, як ти на ХФ "розкрив цілу мережу" :D:D ти сценарії для кошевого не пишеш ще? таки талант пліснявє

моя женщина не ездит и родственников у меня там нет
дивно, але ти повторюєш це вже вп"яте.. наче сам себе запевняєш у цьому, шерлок...
А ты *****ас *****ский.
ну хто про що, а московіти про підерастію, ще й на *****ській мові, бо інші недосяжні... :D

дякую, поржав з чергового імбецила тричі... сьогодні в тебе "вдалий день", сраний мусковіт... потішив і спогади свої анально-порошенківьскі і фанатазії попестив, як ти на ХФ "розкрив цілу мережу" :D:D ти сценарії для кошевого не пишеш ще? таки талант пліснявє
Скучно. Видно шо ты очкуешь теперь. А как духарился.

я знаю що тобі зробити, щоб знову збудитися: "порошенкопідарас" тричі, єбалом на захід...
Видно шо ты очкуешь теперь
так так, старого чорноротого убєганта злякався.. у Харкові - це просто найстрашніше, що може трапитися...

Назад
Зверху Знизу