Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Насильственная русификация - они понимают что делают?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Та нехай розмовляють так, як хотять.
Головне, щоб матюків не було і не нав"язували свою рабську мову українцям.

Знаєш, рішення КС треба виконувати. Такого ***дства з російською у жодній країні нема, окрім колонії Росії: Білорусі та Казакстана.

А я и разговариваю. Харьков это русскоязычный город.

На Харків розповсюджується конституція України, російськомовний він завдяки азіятам, котрі не додержуються конституції. Тому - розмовляйте українською.

О, вот оно истинное лицо национально-озабоченных, долго ждать не пришлось. Маска слетела быстро.
Ваші російські брати цю ідею давно пропагують.

Та нехай розмовляють так, як хотять.
Головне, щоб матюків не було і не нав"язували свою рабську мову українцям.

Кстати, ribber, а у тебя есть связь с предками, жившими до нашей эры, а то мне надо пару исторических вопросов уточнить? :)

На Харків розповсюджується конституція України, російськомовний він завдяки азіятам, котрі не додержуються конституції. Тому - розмовляйте українською.

А что, конституция запрещает говорить по-русски?

Ваші російські брати цю ідею давно пропагують.

Ну вы же открыто показываете свою невоспитанность, неуважение к собеседнику и национальную нетерпимость. Тут по-моему все очевидно.

Не пора, не пора, москалеві й ляхові служить, а пора за Україну жить. Знаєш такі вірші чи ти ітльки Бутирку слухаєш?

Ну что ты, я каждый день песню слушаю, ну та, которая начинается с вопроса: Ще не вмерли?... ;)

Вкладення

• opy DSC_2836 к.webp
    opy DSC_2836 к.webp
    90.8 КБ · Перегляди: 61
А что, конституция запрещает говорить по-русски?
У суспільних відносинах - так. Я ж наводив посилання. Для розмови російською існують установи національної культури, на їхній території це дозволяється, але це має бути акредитований заклад.

Ну вы же открыто показываете свою невоспитанность, неуважение к собеседнику и национальную нетерпимость. Тут по-моему все очевидно

Звідки такі висновки? Я нормально вас терплю. І не варто ображатись на вашу національну російську ідею: бухло та тюрма.

Ну что ты, я каждый день песню слушаю, ну та, которая начинается с вопроса: Ще не вмерли?... ;)

Все переплутав, ти вже давно духовно мертвий.

Я с таким же успехом могу сказать, что это борец за украинский язык. Как ты например.

Можеш, але тобі ніхто не повірить. Тому що росіянина зразу видно.

Так это свидомит валяется, у которого мозг взорвало от закона про языки! :D

Чого ж зразу валяється, це прерогатива росіян, ми на їхню національну ідею не претендуємо, аж ніяк!

І не варто ображатись на вашу національну російську ідею: бухло та тюрма.

Вот именно из таких высказываний.

У суспільних відносинах - так. Я ж наводив посилання. Для розмови російською існують установи національної культури, на їхній території це дозволяється, але це має бути акредитований заклад.

На улице и дома конституция не устанавливает язык общения, и поэтому Харьков и есть русскоязычный, и таким и останется. Таких как ты от русского языка воротит, вот и отлично, сиди в Киеве, получай зп за свой троллинг, а нам без тебя и твоих единомышленников тут отлично живется.

Можеш, але тобі ніхто не повірить. Тому що росіянина зразу видно.

Интересно как?

Ви розумієте, що все це обговорення перетворюється на якусь комедію. І це було б смішно читати, якби не було так гірко... :(
Не треба взаємних образ і спроб принизити.
Люди, будьте добрішими один до одного, адже все починається з нас самих.
Баааа, да Вы либерал. Примирения с врагами народа быть не может. Они тут треплются, пусть треплются, они полезны лишь для одного - чтобы люди смотрели на них и плевались, понимая какими не стоит быть. Они своим гавканьем делают делают лишь одно плохое дело - они отвлекают внимание людей от обсуждения и осмысливания реальных проблем, которые возникают в ходе жизни. Одно это есть преступление против народа, которое мешает ему двигаться вперед. Отноститься к ним стоит именно так - как к врагам народа. Врага уничтожают, если он не сдается.

Назад
Зверху Знизу