Re: Настало время для переобувки
Посчитала, сколько потратила на переобувку за восемь лет.
Все равно дешевле, чем более-менее приемлемое литьё на мою автивку. Что я делаю не так? Почему очень важно иметь второй комплект дисков, настолько важно, чтобы сообщать об этом с гордостью окружающим?
Мне нужна пояснительная бригада
Найголовніший плюс - це не залежити від шиномонтажки. Мені не зручно підлаштовуватись під росклад шиномонтажки. Я задоволений лише якістю роботи шиномонтажки на Віанор, але він далеко знаходиться, дуже дорогий та забитий завжди.
Другий плюс - це два комплекти дисків. Я взагалі вважаю що дрочити колеса два рази на рік може бути виправдано лише фінансовою не спроможністю чи принциповим не бажанням мати два комплекта зібраних колес. Можливо я помиляюсь, але мені здається що це не добре два рази на рік насилувати гуму, перебалансовувати диски і тп. Значно приємніше замінити один комлпект на інший, навіть на шиномонтажці, якщо ви дівчинка і гайки крутити вам не довподоби
Третій плюс - це ціна.
Перевзути мої 17 колеса на Віанорі зараз близько 900 грн. Тобто 1800 грн на рік + витрати на пальне з'їздити на інший бік міста та час.
За три роки я відбиваю комплект БВ заводських литих дисків.
Четвертий плюс - це естетична насолода. Я б хотів мати більше за 2 комплектів дисків, але поки фінансово не можу.
Диски різні, обидва комплекти мені подобаюсться, тому два рази на рік я "оновлюю лук" свого бізнеспорткупе!

І кожна переобувка - маленьке всято бо машина знову оновлюється.
А взагалі - це як їздити на таксі чи купити шашлику. Купити воно завжди дешевше, але для багатьох приємніше приготувати самому, чи мати власне авто.
В мене два авто в сім'ї. Перевзути обидва власноруч для мене це біля години часу витраченого та 0 грн. У той час який я оберу.
Звозити на шиномонтажку обидві машини, це близька двох-трьох годин (на дві машини) та 1500 грн десь.