Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, мож ты и права.
“Речник громадянських прав автоматично ініціював розгляд цієї справи. Речник звернеться до окружного інспектора праці у Варшаві щодо проведення відповідної перевірки. Її результати будуть підставою для аналізу цієї справи і можливих подальших дій речника”
У Lindab працюють 200 осіб, зокрема 40 українців. Польські працівники теж носять різну форму, але колір одягу залежить від того, в якому відділі працює та чи інша людина. Натомість усі українці, незважаючи на те в якому відділі працюють, носять лише синьо-жовту форму.
Ця ситуація викликала здивування в одного з міжнародних контрагентів польського підприємства. Тож особа повідомила про цей випадок організацію з протидії расизму “Ніколи більше”.
Семёновна (с), как Новый год провела?
ну почему я права? Я пытаюсь анализировать ситуацию, исходя из опыта
А так... кто его знает
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
это не может быть проявлением расизма. Украинцы и поляки - одной расы. Среднеевропеоидной
, ну вот чессло не знаю почему именно туда (не я ж публикации печатаю в оф. прессе, верно?), но знакомые звонят, что таки Польша гудит по поводу этого случая - растиражировали лихо.особа повідомила про цей випадок організацію з протидії расизму “Ніколи більше”.
честно?
Я не в курсе почему , ну вот чессло не знаю почему именно туда, но знакомые звонят, что таки Польша гудит по поводу этого случая - растиражировали лихо.
хав педофилии могли бы ещё обвинить.
...ясно как пить подать
мерси, что напомнил
Пойду кофе сварю
кофе тоже хорош, что и говорить.
А у меня в программе винишко. Симпатишное домашнее винишко. Чудесно расслабляет.
Саперави?![]()
Ох, такэ пытаетэ.а как ты свое вино хранишь?
за домашним саперави - к грузинам.
Ох, такэ пытаетэ.
Жена ж.
А. Балкон. Застеклённый. Сейчас - там.так в льосі чи в санях?
Так же, как и Время.поясни всем, Семёновна(c), как можно Новый год да *провести*?
Нет.У тебя наверное своя какая-то грамматика?
А. Балкон. Застеклённый. Сейчас - там.
Так же, как и Время.![]()
как Новый год провела?
4йа какой этаж?))