Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40?

• Автор теми Автор теми Egyensúlyi
  • Дата створення Дата створення
А Большая Даниловка?:іржач:
Поехали на ХТЗ пивка попьем возле церкви:браво:
:незнаю: Взять любой миллионник мира. Всё то же самое.
Речь-то о том, как менялся город. Именно в самое последнее время. А ****** и раньше было - завались. Интересно, что его больше за это время не стало. И Кернеса харьковчане не за гречку выбрали.

Выкинул нафиг. :)
А вы?

Вы меня конечно простите, но вы сейчас случаем не "под градусом"? :D
Потому что у меня совершенно отчетливое впечатление что таки да... :rolleyes:
Уж точно - слегка не в себе. Потому что спорю с Вами :) Аргументируя.
И это в то время, как у меня есть как раз для таких вот случаев совершенно адекватный ответ: бебебе

Фсё. Я спать. Мне лично приснится светлое будущее, а Вам... ну, что-нибудь, да приснится. На что у Вас денег хватит :)

Ничо так комментарий к
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

от человека из этой системы (я ему послал, подколоть думал. Ага. Подколол)
Они там немного ****улись, но теперь можно.
Грядёт железнодорожный армагеддон. Приватизация, оптимизация и заводной распил сделают с укрзализныцей то, что даже Отелло не делал со своей Дездемоной. Это уже этим летом.
Останутся прибыльные и дорогие сидячие экспрессы с пересадкой в Киеве, а остальные вагоны распилят на лом. Ну, возможно кроме самых прибыльных рейсов.
Две трети сотрудников пойдут гулять без выходного пособия, они просто запилят новую компанию и возьмут туда кого захотят, а обязательства старой, доведенной до банкротства укрзализныци, никто выполнять не будет. Раньше все такие жаловались что бельё в поездах грязное, кондёры не работают, поезда опаздывают, а проводники хамят, вот увидишь, все будут скучать по тем сладким временам.
Эти статьи - как сигарета перед расстрелом. Теперь можно. А если всего этого не знать, то конечно веселая статья.
Это, к сожалению, не мэйлру, а репортаж с места событий

fc8bbb.webp

Йо-хо-хо... и кусочек ливерной колбаски!
fad4gc.gif

Фу) не люблю ливерную колбасу:)

bcjj0g.webp
jdjff3.webp
ce5hcf.webp
bfd8be.webp
8bdbbg.webp
В любом городе мира можно найти дыру, чтобы взглянуть в неё и ужаснуться.
Хотя, конечно, более адекватно было бы посмотреть на города стран со схожим ВВП

А какая разница постриг или светская жизнь ?
Ты или следуешь Писанию или нет.
Или Иисус проповедовал разные учения ? Для тех и для этих...
Ну, я ж уже объяснял.
Христианин - не тот, кто следует Писанию. А тот, кто принимает его как мерило жизни. Т.е., принимает эту систему оценки человеческой деятельности. Жить по Божьим законам в миру невозможно. В этом - смысл монастыря. Этакий анклав со своими внутренними законами, который общается с миром через посредников.
И живут не по совести. Это разные вещи - жить по совести и по законам Бога. Законам учиться надо. Учиться верить. А совесть у всех разная.
В миру - иной путь к Богу.
Но, тоже - учиться надо, стараться. А не жить по совести. Чикатилло тоже по совести жил. Просто она ему позволяла побольше.

Я же сраный хипстер и слушаю инди-рок.)

рок это гуд))

Не похожа ты (по постам) на носителя умеренно оппозиционного либерального буржуазного сознания))

Вечером послушаю выложенное

зачем тебе ихнее, бери своё. Бери Львив:)

зачем тебе ихнее, бери своё. Бери Львив:)
Своё - обидно. За державу обидно.
Хотя, наверное, так понятнее. Потому что ближе.
Но, да. Яркий пример плохого управления, которое привело город на грань гуманитарной катастрофы. И как оно всё разрешится ещё :незнаю:

Скучно, Адели, с Вами. Вон с обеда никто разговаривать на интересную Вам тему не желает. Да и за последние дни все собеседники разбежались. У Вас в реальной жизни так же?)
Ну живут и живут себе люди, как могут, как умеют, все по-разному, каждый по своим законам совести и менталитета.
И что дальше?
У Вас никто из них совета не спрашивает.
Повлиять на течение их жизни Вы никак не можете.
К чему тогда вот эти все размышления о странностях бытия?) Нельзя ли принять жизнь такою какова она есть и успокоить этим свою душу?)

Совесть - внутреннее убеждение человека о моральности своих поступков. Убеждения у всех разные. К христианству они не имеют ни малейшего отношения. Некоторые считают, что могут бить, ******* своих политических оппонентов, потому что у них - великая цель... это тоже - по совести. Их совести. Они ублюдки, хоть и совестливые ублюдки.
Чему учил Христос никто не знает. У него уже не спросишь. А Святое писание написано оч давно, часто с иносказаниями, переводилось неоднократно. Но с этими материалами работали гениальные аналитики, посвятившие этому труду всю свою жизнь и таланты. Такие как Фома Аквинский, примером. Эти люди создал цельную картину мира в соответствии с тем, что известно об учении Христа. Это и есть - христианство. Современное христианство. Ничего ближе к учению Христа быть не может. И уж тем более - не ... жить по совести.

Всякое слово что-то да значит. У "христианства" есть конкретный смысл. У "совести" - тоже. Не надо в них вкладывать что-то иное в соответствии со своими внутренними убеждениями. А то люди друг друга вообще перестанут понимать. Даже те, кто не против - договариваться...

Нам обязательно лезть в эти дебри?
Я бы предпочёл, чтобы по теософским вопросам обращались к профессионалам, благо, такие есть. Не только - сытые хапуги, но и - люди, посвятившие свою жизнь Богу. :незнаю: Я на такое не готов.

Коли я народився, тато дуже зрадів, напився, бив сусідів кочергою, а потім упав у річку і всьо. За тиждень його виловили і поховали, а мене назвали Фєдя, як його. Відтоді наша сім’я дуже бідно жила, кажуть, але я не знаю, бо не знав, як жила до того. Я – єдиний син, тому батько був такий радий.
А мама дуже плакала, бо я був шостим. Без батька нам стало нічого їсти і три мої старші сестри померли. А я чомусь вижив. Отаке. Великий виріс. У п’ять років корову міг піднять і через тина жбовснуть.
Сестра ржала, а сусіда дуже гиркав на мене, тому я брав кочергу і махав. Як тато, кажуть. Мама казала, що я завше злий був, коли хтось гримав, бився і кусався – страх!
У сім років у ліс пішов – сам. Приніс звідти кабана. Нічо не пам’ятаю, люди розказували. Шоб мамка і сестри голодні не були, ходив корови і вівці пасти. Всі знали, що як вовки нападуть, то глина тим вовкам, бо я кусаюся. Вовки несмачні, та ще й вумні, як учитель з гімназії. Шкода їх було, але за вівці й корови я гроші мав. В гімназію не ходив, бо я селюк. То для паничів. Але учитель до нас приходив і книжки приносив з картинками. Хороший. В селі казали – філозоф.
Мамка завжди дуже красива ставала, як він приходив. Отаке. А потім померла, бо не змогла родити. Прийшли до нас якісь поліцаї, кажуть, в дім для сиріт заберуть. То сестри пішли, а я до лісу втік.
Чув, як мене шукали, кричали дуже, пуляли по деревах, бо я одного поліцая за ногу вгриз. Нога смачна була, три дні зобав, як на дереві сидів. Сестер відтоді нігди не бачив.
З лісу рішив не виходить. Звірі їв, гриби сирі, ягоди. Зимов лише звірі. Дерева звалив на халабуду. За рік за сестрами заскучав, пішов у село, а їх там нема. А поліцаї повно. В шльомах, як з горіха половинка. І желязники, як пушка, селом катаються. Ще бачив, як вони вогньом пуляли дуже голосно. Поліцаї мене побачили, ружжа наставили, питають щось, що я не пойняв, як наче не на людському.
Кажу: я сестер шукаю, Галю і Христю. Отакі вони, а в Галі ще коси. А вони як пальнуть у мене! Холєра! В мене кохта і так у лісі дірява стала, а так – вцаль як сито! Я зобідився дуже і пішов був кочергу шукать, а вони по мені з желязника – бабах! Я тоді обідився дуже, желязників їм поламав, скіко догнав. З желязників поліцаї вилізали, та я бігаю борзше. Поліцаї смачніші за вовки й лиси і не такі вумні, хоча й мають ружжа.

Довго в лісі сидів, кілька год. Руки в мене виросли дебелі, ноги й борода. Кохти й штани я в поліцаїв повно забрав, одівся. А ще боти моцні – одні трохи налізли, то й носив. А потім репнули, то я знов у село пішов за ботами. А там людей – сто! Не знаю, скіко то, але купа. Лише сусіда взнав, та не враз – він уже сідий був і ветхий. Мене ввидів, пальцем показує і як завола: «Німець!» Кажу: «Я не німець, я Фєдя, ваш сусід». А той себе за сорочку вхопив, перекосився, упав – і всьо. Отаке. Люди прибігли, якісь нові поліцаї, що вже по-людському говорять, але якось наче як з іншого міста чи столечні.
Не знаю, не стрічав таких нігди. Кажуть, шоб я пашпорта показав. А в мене нема пашпорта. Боти показую, що репнули, кажу: нові мені тре. Ой, довго щось рішали, я аж трохи яритися став.
Думав був по кочергу піти, аж тут все рішили. Пашпорта виписали, але ботів не дали. Сказали, що тре мені в калхоз іти, якщо боти хочу. Я й пішов.
Калхоз ледаякий оказався, не сподобався ми. Граблі дали кволі – поламав, лопату – теж. Од відра ручка одірвалась. В трактора още не вліз. Скучно. Всі ходять, пальцем на мене тицяють.
А балакать не хочуть. Тоді поліцаї прийшли, багато, і до машини мене потягли. Я йду. Браслетки надягли. А мені вони незручні, то я їх зняв. Вони нові вдягли – теж зняв. Кажу, я не баба, не тре мені цього всьо. Поліцаї пістолети дістали.
Я тоді роз’ярився дуже. Боти не дали, та ще й кохту знову подірявлять. Нашо мені їхній пашпорт, як ноги зимою мерзнуть?! У ліс повернувся, поліцаїв забрав багацько, ще й трактора кусок на халабуду. Поліцаї смачні, але боти їхні жодні не налізли. Отака біда.

Довго не виходив. Чув, що ходили, шукали. Але там, де я живу, нілга пройти. Потім тихо стало. Не знаю, скілько год пройшло. А потім – як бахне! Взяв пашпорта, вийшов. Гляджу – нема села.
Ніц нема, яма чорна. І желязник їде – більше, ніж був, з довгим ружжом. Кохта враз дірками пішла, вуха заклало, бо все кругом бабахкає. Бороду мені подерло. Пашпорта показав – не помогло. Бачу – вже й штані на мені геть дірками взялися. Обідно. Взяв желязника за ружжо і пішов ним махать, як був кочергою. Ходив-ходив, поліцаїв повно прибив.
Наступив на якусь коробочку, а вона – бах! І ногу мені попекла – я ж босий.
Далі не пам’ятаю, бо дуже лютий був. А тоді тихо стало. Я вже був до лісу пішов назад, аж тут бачу – щось по небі летить і бурчить. Наче на хреста дуже схоже, який в храмі був. І давай по мені каменюки гарячі пулять! Думаю: ах ти ж, холєра! А в мене досі желязник у руці. То я того желязника в небо кинув. Штука з неба впала, а я до лісу вернувся, бо більше робить було ніц.

Ще виходив многажди. Я правий був, що вовки вумні, бо люди – *****и. Уже був калхоз, а вони його знову уробили. Святі на іконах чомусь по кілька люд на кожній, і у всіх у їх голови боком повернуті. Все кругом в червоних трапках. Мо, думають, що то красиво? Ну, нехай.
Ще якось вийшов – села половина лишилася, а решта – всьо кукурудза. А далі і її не стало, хати повалилися. Поліцая єдиного найшов, пяного. Як укусив, то потім у голові крутилося. Не доїв, викинув.

Уже думав, що більше не вийду. Та ж цікаво мені. Визираю з лісу – ба! Стоїть дім, як кілька хат – і вгору, і в боки. Машина поряд, як трактор, тіко кабіна більша і колеса – во! Як два мої кулаки.
У дворі озеро викопано, в ньому дівки купаються, голі й кощаві – вобец некрасиві. Сидить ґазда, за щоку тримається і балака, балака… Послухав – дурню меле. У нас був на селі такий вар’ят, він ще малий на голову падав і здурів. Отаке. А тоді дивлю довкола і зочу – вони!
Поліцаї. Люд сто чи повний мільон. Якби не ружжа – не взнав би. Кохти добрячі, хоча й без рукавів, боти. А м’яса в кожному – як у кабані! Мені од радості аж слина в бороду потекла. Дождався!

Назад
Зверху Знизу