Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Моя тема

• Автор теми Автор теми Капюшон
  • Дата створення Дата створення
У меня в расчете здоровых нет

Дед был в бахмуте. А он был там
И пользу принес
А ты *** знает
Вот видишь, а ты как сахар выводы делаешь.раз без автомата в руках.значит ничего не делаешь.а есть волонтёры.которые донатят и по другому помогают.есть люди которые ухаживают за больными...много есть примеров.но у нас на форуме сразу ярлыки вешают...и обзывают...

знову повернувся воювати чи дали групу?
Ні, все що лікарі писали «потрібує реабілітацію», та «лікування» військові «дообстежили» і здоров. Ввечері влк закрив, у 5тій ранку вжє на бойове виїхав. Одного з групи моїй змог вибити на долікування. А так сидимо на таблеточках.

Ні, все що лікарі писали «потрібує реабілітацію», та «лікування» військові «дообстежили» і здоров. Ввечері влк закрив, у 5тій ранку вжє на бойове виїхав. Одного з групи моїй змог вибити на долікування. А так сидимо на таблеточках.
навіть не знаю, що сказати. зі всіх знайомих, шо на війні, мабуть, не одного вже не залишилось, щоб був без поранення, це не говорячи про тих, кого вже з нами нема. але й багато тих, хто не пішов, бояться.

тримайся, я дуже сподіваюсь, що всі ви, воїни нашої батьківщини, дійдете до перемоги, і виженете цю ***дську русню з нашої землі раз і назавжди. Слава Україні! Вам, справжнім героям, слава і безкінечна вдячність! Не давайте жодного шансу цим свинособакам, такі нелюди не повинні взагалі існувати у природі. Бережи себе.

Прибыв в расположение я намекнул, что, мол, все отпуска отгуляли, и я тоже хочу отдохнуть. Хоть активно этим и занимался все эти замечательные три месяца в городе на реке. И мне ответили, что через неделю поедешь. При одной мысли о том, что я приеду в Ха, у меня сильнее забилось сердце. Но это же армия - внезапно всё переигралось. На меня пришёл перевод. В такую-то отдельную бригаду специального назначения такого-то армейского корпуса сухопутных войск ЗСУ. И отпуска мне теперь в обозримом будущем не видать. Что дальше? Честное слово - без малейшего понятия.
Привет, Капюшон!
Спасибо, что написал в теме, такое время, что молчание- очень тревожит.
Этот перевод - ты его добивался или все неожидано?
Надеемся на ,,все буде добре!"

Пиши.

Прибыв в расположение я намекнул, что, мол, все отпуска отгуляли, и я тоже хочу отдохнуть. Хоть активно этим и занимался все эти замечательные три месяца в городе на реке. И мне ответили, что через неделю поедешь. При одной мысли о том, что я приеду в Ха, у меня сильнее забилось сердце. Но это же армия - внезапно всё переигралось. На меня пришёл перевод. В такую-то отдельную бригаду специального назначения такого-то армейского корпуса сухопутных войск ЗСУ. И отпуска мне теперь в обозримом будущем не видать. Что дальше? Честное слово - без малейшего понятия.
ты теперь не штурмовик, а спецназ? хз, что и лучше. сб, что жив и все относительно норм.

Ну вот, может перевод и к лучшему?
Надеюсь, по крайней мере.
Удачи тебе.
И пиши, рассказывай, как дела.

Останнє редагування:
Странно.ты год отслужил. Должны 10 дней дать.

особливо на тому районі
Капюшон, ЕМНИП, с Салтовки, а там такi
в хатах за мільйон господарі життя - багатії, чиновники, бандити у законі у вишуканих костюмах і прочая илітка
не мешкають, та й посъябувалися вони геть ***** на Захiдну або у Европу

щодо господарів життя - більшість тут, і господарюють у своїх угіддях
Це поки йде вiйна. А як вона скiнчится, прийдуть хлопцi з фронту, якi на той час окрiм стрiляти та ******* вже розучилися щось робити, й будуть тi хлопцi на хую вертiти цих "господарiв життя":клас:

Вельмишановна, зі всією повагою - не забруднюйте тему злісним офтопом.
моя приватна скриня відкрита для ваших вражень
а тут про Капюшона
Для людей з НРЛ розладом - немає не їхніх тем. Усі теми, або про них, або неправильні, і вони зараз як усим пояснять, що ті роблять не так!!!!!1111адін
Там к психіатру. Ми тут не допоможемо.

Це поки йде вiйна. А як вона скiнчится, прийдуть хлопцi з фронту, якi на той час окрiм стрiляти та ******* вже розучилися щось робити, й будуть тi хлопцi на хую вертiти цих "господарiв життя":клас:
:рл:Детский сад.Ясельная группа

Назад
Зверху Знизу