Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
... :Где Ганджубас? Где Айсберг?!
а Ганджубас , похоже, удалил свой аккаунтАйсберг на зв'язку. Час від часу обмінюємося новинами
Я твій ровесник, взагалі-то!
А вапщє: ми довго до цього їхали - і нарешті приїхали: наш взвод також стали потроху підргібати на нуль. Моя черга наступного тижня.
Хуй його знає як до цього готуватися...
Якщо ніколи не був Рембо, то за лічені дні не станеш.
Буду радий порадам стосовно одягу, екіпу. Гаситися там не менше тижня доведеться.
Я реаліст - шанси свої оцінюю як мізерні. В чудеса не вірю взагалі. Про бойову підготовку ви й так знаєте - вона ніяка. Фізична форма залишає бажати багато кращого - спина їбе останній місяць просто пздць. Я в броніку і три години не витримую, навіть без навантажень. Ну і клята схильність до застуд оптимізму не додає((
Нахуй ту фотку.. Забудьте!
Видалив її. Сталася жахлива подія, про яку я, можливо, потім розповім. Зараз просто хочеться заповзти кудись і вити...
Всё хуйня - прорвёмся!
Да - я рисовал свою любимую женщину.
PS. Вопрос не по теме можно ?)
Выше был ваш пост с рисунком https://www.kharkovforum.com/threads/moja-tema.5392337/post-71463403
Это вы нарисовали ?![]()
Да - я рисовал свою любимую женщину.
А почему вы ко мне на "вы"?)))
Учился))) И в художке и в универе)))Здорово нарисовано
А еще какие-нибудь рисунки ваши есть ?
Вы учились где-то ? Или сами ?
Да ладно ))))) Как раз именно для форумаРисунки есть, но там такой трэшак и шизофрения - не для форума)))
Ух ты...Учился))) И в художке и в универе)))
Я просто родился сразу художником)))
Канал - очень громко сказано. Я уже и забыл, что он у меня есть)))
Сижу с открытым ртом. Смайлика такого не нашла.Учился))) И в художке и в универе)))
Я просто родился сразу художником))) Рисунки есть, но там такой трэшак и шизофрения - не для форума)))
Может-можетТа не, наверное не надо)))
Хотя, всё может быть)))