Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
400 км ехал. Дорога .Дома - любая погода хорошо
По Донецькій області погода була відносно супер. По Харківській - чим ближче до обл. центру, тим гірша(400 км ехал. Дорога .
У меня и туман висел, и что попало на трассе...
Будете на месте, напишите.Післязавтра зранку знову в сектор(
Доїхали нормальноБудете на месте, напишите.
Сегодня ещё из дома не выходила, но вижу как машины осторожничают и с горки спускаются....Внутри района.
Я твій ровесник, взагалі-то!Давай ко мне на юг, Асберг попросил бы перевелся к ней, молодой ты
будь жив. тебе ещё на Rolling Stones ехать ...Я твій ровесник, взагалі-то!
А вапщє: ми довго до цього їхали - і нарешті приїхали: наш взвод також стали потроху підргібати на нуль. Моя черга наступного тижня.
Хуй його знає як до цього готуватися...
Якщо ніколи не був Рембо, то за лічені дні не станеш.
Буду радий порадам стосовно одягу, екіпу. Гаситися там не менше тижня доведеться.
Я реаліст - шанси свої оцінюю як мізерні. В чудеса не вірю взагалі. Про бойову підготовку ви й так знаєте - вона ніяка. Фізична форма залишає бажати багато кращого - спина їбе останній місяць просто пздць. Я в броніку і три години не витримую, навіть без навантажень. Ну і клята схильність до застуд оптимізму не додає((
понял. печаль. удачи всем нашим.Выбывших надо менять тобишь 200 и 300 а там хоть повар, опять же трупы мыть в мешки упаковывать короче дел хоть в шапке спи
Можно на Розетке или на Проме взять на первое время хоть, пока ищете партию по нормальной цене.. на Розетке есть и у самой Розетки, и у партнёров, и для пальцев ног, и стельки.. цены там не самые выгодные, но есть выборПотрібні хімічні грілки для ніг
Вы бы ссылку дали. А то это "ищите".... Ему некогдаМожно на Розетке или на Проме взять на первое время хоть, пока ищете партию по нормальной цене.. на Розетке есть и у самой Розетки, и у партнёров, и для пальцев ног, и стельки.. цены там не самые выгодные, но есть выбор
Там много вариантов, я не знаю, какие ему удобнееВы бы ссылку дали. А то это "ищите".... Ему некогда
Є трохи окопних свічок. Може потрібні?Знайшли устілки для ніг, все ок
Ні, дякую, свічок вдостальЄ трохи окопних свічок. Може потрібні?
Понял, спасибо за фидбэк. Нужно было купить быстро и уже готовое, чтоб не искать отдельно кабель, отдельно штекер для прикуривателя и т.п. Пока не тестили, скажу что по итогу "в движении". Но да, 80м там точно не будет. В любом случае нужно для машины, чтоб без фар на позиции выдвигаться ночью.1. Імхо: а AH
D для чб режима зачем?
2. Даже если ахд, то наразвес можно собраті дешевле.
3. Не впевнений, що ік підсвітка даст 80м. Такими камерами нумаксимум 25-30
4. Коллеги поставили що то подібне. Днем ок. Ночью какой то тонель.
5. Без спецификации- шо попало. Як оцінити?
6. Я купив 9 дюймів аналоговий монік{1500). Аналоговая камера хиквижн. Гривен 500 бу. Провод 5 м 180 грн. Залишилося раз'єм в прикуриватель і стабилизатор напругу, щоб юзати при 24 в. Є 100 гривень.
По підсумку до 2500. Но опять же. ИК підсвітка до 25м. Можна купити ИК - фонарь. Ще близько 1500.
Вказані в явних характеристиках в товари не вірю