Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Модераторов: 0

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Статус
Тема закрита
Re: Модераторов: 0

Ели мне нужно будет тебя ***********, тебя и в Харькове пристрелят. Мне, даже, не нужно будет кудато ехать.

Я хочу зробити зізнання. Відверте зізнання. Я хочу визнати свою помилку. Небагато людей на форумі здатні визнавати свої помилки, але я зроблю це.
Так ось. До цього твого посту я думав, що ти трішки не в собі - це і було моєю помилкою. Насправді ти не трішки не в собі - ти дуже не в собі. Практично йобнутий. Вибач, що не розгледів це одразу.

Вот поэтому ХФ и загибается, взаимные угрозы выходят за рамки.
Согласен. Одно дело пообзываться, поматюкаться и разбежаться. Другое дело, кода идет прямая угроза. Приходится включать все связи и средства,что бы вычислить и уничтожить гниду.

Я хочу зробити зізнання. Відверте зізнання. Я хочу визнати свою помилку. Небагато людей на форумі здатні визнавати свої помилки, але я зроблю це.
Так ось. До цього твого посту я думав, що ти трішки не в собі - це і було моєю помилкою. Насправді ти не трішки не в собі - ти дуже не в собі. Практично йобнутий. Вибач, що не розгледів це одразу.
Та це півень *******. Створив тут собі образ мача (чма) ахуенного, такий весь крутий, все знає всьо шарить, а насправді ****обол звичайний. Зїбався в ігнор від мене і там як той мопсик патяка, а мої пости не баче, бо страшно ж ***ть, я правду про нього пишу .
У мене з ним смішна історія, але я заїбався вже набирати це. Треба якось в щоденник чи кудись розписати.

Согласен. Одно дело пообзываться, поматюкаться и разбежаться. Другое дело, кода идет прямая угроза. Приходится включать все связи и средства,что бы вычислить и уничтожить гниду.
Довбойоб, я тебе пристрелити не обіцяв. Мені ти взагалі *****, тля всрата. Ти сам усрався))) І погрожуєш мені.

Ти фотку цього гівна бачив? Стрілятель ***ть, пєтушковий)))

Все, нам пезда:D
Симбап пообещал включить связи и средства, чтобы вычислить и уничтожить.
****, как перестать орать с *******а?:D

Вот поэтому ХФ и загибается, взаимные угрозы выходят за рамки.
ХФ - справжній клондайк погроз. Тут неодноразово лунали сотні банальних фраз типу "набити їбало" або "виїбати в сраку", але були і досить оригінальні погрози, наприклад, посипати фотографію свого візаві землею зі свіжої могили, або прочитати над його ніком закляття типу "авадакедавра". Всі вони закінчувалися пшиком.

Смотри Циферки. Они пытаются меня вычислить в Израиле. Это прямая угроза мне, или нет? Почему я не могу сработать на опережение и уничтожить их в Украине? Это вопрос моей безоасности, а не в дуже не в собі. Меня можно вычилить в соц сети, но никак не в Израиле. Этим Израиль и отличается, от других стран. Он не сдает своих граждан, как это можно сделать в Украине. Согласись. У вас все можно купить за бабки. У нас - нет, или очень за большие бабки. Но, кто сдал, сразу вычисляется. И сдатчик выплатит компенсацию, на много больше, чем получил взятку.

Оту тупу ватну ****у мелю попросить мене знайти? Та шо йому свої голі фотки продає) мені вже страшно, ***ть. Аааааа111

Смотри Циферки. Они пытаются меня вычислить в Израиле. Это прямая угроза мне, или нет? Почему я не могу сработать на опережение и уничтожить их в Украине? Это вопрос моей безоасности, а не в дуже не в собі. Меня можно вычилить в соц сети, но никак не в Израиле. Этим Израиль и отличается, от других стран. Он не сдает своих граждан, как это можно сделать в Украине. Согласись. У вас все можно купить за бабки. У нас - нет, или очень за большие бабки. Но, кто сдал, сразу вычисляется. И сдатчик выплатит компенсацию, на много больше, чем получил взятку.
Та ***** ти всрався тебе вираховувати, ти гівно тупе. Знайшли тебе в фейсі, так ти вже поносом все залив. Ахахаха.
Доречі знайшов не я , а взагалі ліва людина. ***ть, яке ж ти кумедне їбанько)))

Я не знаю цих ваших історій, але сумніваюся, щоб хтось когось застрілив через їбланські пости на форумі.

Давайте подведём коротко итоги за день.
Симбап опять дал подливой и пообещал включить связи, которые были выключены, и всех уничтожить.
Продолжение следует...

Доречі, ти знав що сембаб військовий будівельник? Я здивувався, що це опудало офіцером було .Закінчив ташкенське вчилище. У нього половина друзів військові *****и, ну то не дивно..

Орать - это от слова орал? Ну, ори оральщик...:іржач:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу