Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Многотарифный счетчик электроэнергии

• Автор теми Автор теми valnet
  • Дата створення Дата створення
читати інструкцію
хоча ні
інструкції то для довбойобів
прикрути синьою ізолєнтою

Подаришь инструкцию?
Там внутри крішки полная поебень нарисована, типа того, что 2 центральніх провода замікаются на мотор, (то есть к нему подходят 2 провода, которіе замікаются друг на друга єтим реле!), а 2 наружніх контакта обозначені как заземление!
Ну, ни пиздец ли?!
Если не веришь - могу сфоткать, только проблема перенести на комп - шнурок наипнулся... :(

Если не веришь - могу сфоткать, только проблема перенести на комп - шнурок наипнулся...
тобто фотати ти вмієш, а от як доходить до кабелів, комутації та такого іншого - то не виходить?

Мабуть - електрика то не твоє, ге?

тобто фотати ти вмієш, а от як доходить до кабелів, комутації та такого іншого - то не виходить?

На вскидку напиши сразу сколько типов разїёмов миниюсб есть? без гугла - сразу ответь - примерно?

Я с товарищем(он крутой єлектрик, а я ему помогал), запустил простоявший 10 лет заброшенній єлеватор(зерносушилку, точнее).

А вообше больше 15 лет занимался АСУ ТП, включая пусконаладку на обїектах. Перечислить?

А вообше больше 15 лет занимался АСУ ТП, включая пусконаладку на обїектах. Перечислить?
Щось я сумніваюсь
ти ж навіть насоса запустити не можеш

коли мені було 15 я навчав телепнів з відділу АСУ ТП користуватися пневмовикруткою.

Щось я сумніваюсь
ти ж навіть насоса запустити не можеш

коли мені було 15 я навчав телепнів з відділу АСУ ТП користуватися пневмовикруткою.

Дурное дело - не хитрое. У меня сейчас, пока я соображаю как єту хрень правильно пристроить, дочка школьница по манометру набирает гидроаккумулятор клавишником вручную. :(
Но тут нечем гордиться, ИМХО...

На вскидку напиши сразу сколько типов разїёмов миниюсб есть? без гугла - сразу ответь - примерно?

Щось я сумніваюсь

В штанах у себя "сумнівайся"!
На простой вопрос проссал ответить, а потом воно "сумніваюсь"...
Да и про насос нихуя ответа не дал - только иронизирушь и разглагольствуешь про ужасную опасность ШВВП... прямо - термояд! :)
Балабол?

шо називається "сон в руку"
пара прикладів, чому розпаєчні коробки повинні бути легкодосяжні для регулярного огляду та чому не можна застосовувати ШВВП замість ВВГнг
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

частина про ШВВП там неявна, але кожна розумна людина відразу зрозуміє що воно як

Як я бачу, культурний рівень асутпшників за останні 25 років суттєво не змінився
як були вони бидлотою зі спеціальною технічною освітою, так і залишилися.

Jqnbiytu - ни ріба ни мясо - на любой прямой вопрос ответить - хуйко, а попиздеть на общие темі - мастерко!

Где ,блять, про скорые помощи двухтарифные щётчики ?

Jqnbiytu - ни ріба ни мясо - на любой прямой вопрос ответить - хуйко, а попиздеть на общие темі - мастерко!

про що можна розмовляти з людиною, яка, з одного боку, кричить яка вона нев'єбєнна спеціалістка, а з іншого - дивується параграфам з ПУЕ?

про що можна розмовляти з людиною, яка, з одного боку, кричить яка вона нев'єбєнна спеціалістка, а з іншого - дивується параграфам з ПУЕ?

Я согласен. Сидит себе людына, дывуется параграфам з ПУЕ а на элементарнейший прямой вопрос не отвечает. Простейший. Который требует нажать 2 кнопки клавы. Но нет. Боится обосраться, потому как айтижнег с замашками на ПУЕ и рассказами для незнакомых людей, как организовать передачу данных с ПК нихуя не может опозориться на простом вопросе...
На ответ на который нужно было 2 секунды и нажать 3 кнопки...
А так - да, гуру!
:)

как организовать передачу данных с ПК
ну, те що ти великий гуру по перекидуванню фоточек з фотіка на комп - то тут ніхто не сумлівався.

На ответ на который нужно было 2 секунды и нажать 3 кнопки...
то ти нажав ті 3 кнопки та витратив 2 секунди?

Подскажите, как проводить расчет по 2-х зонному счетчику? А то расчеты ХОЭ с Мегабанковскими и прочими калькуляторами не сходятся.
П.С. в договоре передачи счетчика на баланс ХОЭ ни слова не сказано о ремонте и замене в случае поломки, или передал и фсе, а вслучае чего влепят тебе опять дисковый!?

П.С. в договоре передачи счетчика на баланс ХОЭ ни слова не сказано о ремонте и замене в случае поломки, или передал и фсе, а вслучае чего влепят тебе опять дисковый!?
Это регулируется законом Украины "Про метрологію та метрологічну діяльність"-
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

4. Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну і теплову енергію, газ і воду), що є власністю фізичних осіб, здійснюються за рахунок суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання.

Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті електричну і теплову енергію, газ і воду), що є власністю фізичних осіб, покладається на суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання.

Періодична повірка проводиться за рахунок тарифів на електро-, тепло-, газо- і водопостачання.

Назад
Зверху Знизу