Ойтишнег
О
А кто ж спорит?
Ті что конкретно сказать хотел?
Що ти чомусь сперечаєшься з правилами
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А кто ж спорит?
Ті что конкретно сказать хотел?
читати інструкцію
хоча ні
інструкції то для довбойобів
прикрути синьою ізолєнтою
тобто фотати ти вмієш, а от як доходить до кабелів, комутації та такого іншого - то не виходить?Если не веришь - могу сфоткать, только проблема перенести на комп - шнурок наипнулся...
Що ти чомусь сперечаєшься з правилами
тобто фотати ти вмієш, а от як доходить до кабелів, комутації та такого іншого - то не виходить?
Мабуть - електрика то не твоє, ге?
Мабуть - електрика то не твоє, ге?
Щось я сумніваюсьА вообше больше 15 лет занимался АСУ ТП, включая пусконаладку на обїектах. Перечислить?
Щось я сумніваюсь
ти ж навіть насоса запустити не можеш
коли мені було 15 я навчав телепнів з відділу АСУ ТП користуватися пневмовикруткою.
На вскидку напиши сразу сколько типов разїёмов миниюсб есть? без гугла - сразу ответь - примерно?
Щось я сумніваюсь
Як я бачу, культурний рівень асутпшників за останні 25 років суттєво не змінивсяВ штанах у себя "сумнівайся"!
Як я бачу, культурний рівень асутпшників за останні 25 років суттєво не змінився
як були вони бидлотою зі спеціальною технічною освітою, так і залишилися.
Jqnbiytu - ни ріба ни мясо - на любой прямой вопрос ответить - хуйко, а попиздеть на общие темі - мастерко!
про що можна розмовляти з людиною, яка, з одного боку, кричить яка вона нев'єбєнна спеціалістка, а з іншого - дивується параграфам з ПУЕ?
дивується параграфам з ПУЕ?
ну, те що ти великий гуру по перекидуванню фоточек з фотіка на комп - то тут ніхто не сумлівався.как организовать передачу данных с ПК
то ти нажав ті 3 кнопки та витратив 2 секунди?На ответ на который нужно было 2 секунды и нажать 3 кнопки...
ось тутГде это было?
никакого криминала я не вижу.
Это регулируется законом Украины "Про метрологію та метрологічну діяльність"-П.С. в договоре передачи счетчика на баланс ХОЭ ни слова не сказано о ремонте и замене в случае поломки, или передал и фсе, а вслучае чего влепят тебе опять дисковый!?
4. Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну і теплову енергію, газ і воду), що є власністю фізичних осіб, здійснюються за рахунок суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання.
Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті електричну і теплову енергію, газ і воду), що є власністю фізичних осіб, покладається на суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання.
Періодична повірка проводиться за рахунок тарифів на електро-, тепло-, газо- і водопостачання.