Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Открой в браузере в режиме инкогнито...Ні, нема.
глаза... я уже придрался...![]()
Даже придраться не к чему...
Даже натяжение от пуговиц прорисовано

И пиво Роганскоє Веселий монах1![]()
Даже придраться не к чему...
Даже натяжение от пуговиц прорисовано
Я бі коєчто дорісовал1Ну, гаразд... Не зовсім те, що я уявляла, але теж гарно
![]()
Лицаря?Я бі коєчто дорісовал1

це кобила!Я бі коєчто дорісовал1

Какое романтіческоє названіє1Лицаря?![]()
Где Обоже? Пизду не видно.... Оволосение лобка отсутствует. Соски на сиськах тоже.... Да и морды литца тоже. Может это стеариновая свечка? Нету там никакого Обоже!О божє
Немного неправильно, складки идут не от пуговиц, а выше и ниже. Зато мордочка - респект, такой в рот дать не грех!Даже натяжение от пуговиц прорисовано
Де????Вааау!![]()
навіщо цей рудімент?Оволосение лобка отсутствует
У лошадки с правой передней ноги кто-то кожу ободрал похоже....але теж гарно
Классика!!!навіщо цей рудімент?
Мне кажется, что если ИИ попросить нарисовать Федю из Валок после того, как он почитает твои комментарии, то он нарисует обезьяну...Где Обоже? Пизду не видно.... Оволосение лобка отсутствует. Соски на сиськах тоже.... Да и морды литца тоже. Может это стеариновая свечка? Нету там никакого Обоже!
Немного неправильно, складки идут не от пуговиц, а выше и ниже. Зато мордочка - респект, такой в рот дать не грех!
Иди ты нахуй долбоёб кацапский!Мне кажется, что если ИИ попросить нарисовать Федю из Валок после того, как он почитает твои комментарии, то он нарисует обезьяну...
А пан голить своi яйця та лобок? Щоденно?навіщо цей рудімент?
Ноги теж? Грудь, спину?
Хведір людиноподібний, а скільки тобі років? І скільки з них ти жив в лісі або в хліві серед свиней?? І ти мабуть не знаєш, що зараз ти пишеш на весь світ, тебе можуть читати мільйони людей з різних країн.Иди ты нахуй долбоёб кацапский!
А пан голить своi яйця та лобок? Щоденно?Ноги теж? Грудь, спину?
Ти - ебанько!а скільки тобі років? І скільки з них ти жив в лісі або в хліві серед свиней??
Хай читають, я iм не забороняю! А тебе, мудилу, вiдправив в iгнор, но ти чомусь читаеш моi дописи, падла, бля!!!тебе можуть читати мільйони людей з різних країн.
Як показала практика не має значення уже як ти уявляєш, все одно воно намалює краще за твою уяву.Ну, гаразд... Не зовсім те, що я уявляла, але теж гарно![]()
В ЕС мабуть свині культурніші за тебе..Ти - ебанько!
Хай читають, я iм не забороняю! А тебе, мудилу, вiдправив в iгнор, но ти чомусь читаеш моi дописи, падла, бля!!!