Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Малюємо з AI

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Открой в браузере в режиме инкогнито...

Сначала я рисую квадрат нажав на квадратик, третья иконка слева

1701435462508.webp

Потом включается сразу мышка и я пишу что хочу увидеть

1701435553915.webp

Где Обоже? ****у не видно.... Оволосение лобка отсутствует. Соски на сиськах тоже.... Да и морды литца тоже. Может это стеариновая свечка? Нету там никакого Обоже!
Даже натяжение от пуговиц прорисовано
Немного неправильно, складки идут не от пуговиц, а выше и ниже. Зато мордочка - респект, такой в рот дать не грех!

Где Обоже? ****у не видно.... Оволосение лобка отсутствует. Соски на сиськах тоже.... Да и морды литца тоже. Может это стеариновая свечка? Нету там никакого Обоже!

Немного неправильно, складки идут не от пуговиц, а выше и ниже. Зато мордочка - респект, такой в рот дать не грех!
Мне кажется, что если ИИ попросить нарисовать Федю из Валок после того, как он почитает твои комментарии, то он нарисует обезьяну...

Мне кажется, что если ИИ попросить нарисовать Федю из Валок после того, как он почитает твои комментарии, то он нарисует обезьяну...
Иди ты ***** ******* *****ский!
навіщо цей рудімент?
А пан голить своi яйця та лобок? Щоденно?:D Ноги теж? *****, спину?

Иди ты ***** ******* *****ский!

А пан голить своi яйця та лобок? Щоденно?:D Ноги теж? *****, спину?
Хведір людиноподібний, а скільки тобі років? І скільки з них ти жив в лісі або в хліві серед ******?? І ти мабуть не знаєш, що зараз ти пишеш на весь світ, тебе можуть читати мільйони людей з різних країн.

а скільки тобі років? І скільки з них ти жив в лісі або в хліві серед ******??
Ти - ****ько!
тебе можуть читати мільйони людей з різних країн.
Хай читають, я iм не забороняю! А тебе, *****у, вiдправив в iгнор, но ти чомусь читаеш моi дописи, падла, ***!!!

Назад
Зверху Знизу