Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Открой в браузере в режиме инкогнито...Ні, нема.
глаза... я уже придрался...![]()
Даже придраться не к чему...
Даже натяжение от пуговиц прорисовано

И пиво Роганскоє Веселий монах1![]()
Даже придраться не к чему...
Даже натяжение от пуговиц прорисовано
Я бі коєчто дорісовал1Ну, гаразд... Не зовсім те, що я уявляла, але теж гарно
![]()
Лицаря?Я бі коєчто дорісовал1

це кобила!Я бі коєчто дорісовал1

Какое романтіческоє названіє1Лицаря?![]()
Где Обоже? ****у не видно.... Оволосение лобка отсутствует. Соски на сиськах тоже.... Да и морды литца тоже. Может это стеариновая свечка? Нету там никакого Обоже!О божє
Немного неправильно, складки идут не от пуговиц, а выше и ниже. Зато мордочка - респект, такой в рот дать не грех!Даже натяжение от пуговиц прорисовано
Де????Вааау!![]()
навіщо цей рудімент?Оволосение лобка отсутствует
У лошадки с правой передней ноги кто-то кожу ободрал похоже....але теж гарно
Классика!!!навіщо цей рудімент?
Мне кажется, что если ИИ попросить нарисовать Федю из Валок после того, как он почитает твои комментарии, то он нарисует обезьяну...Где Обоже? ****у не видно.... Оволосение лобка отсутствует. Соски на сиськах тоже.... Да и морды литца тоже. Может это стеариновая свечка? Нету там никакого Обоже!
Немного неправильно, складки идут не от пуговиц, а выше и ниже. Зато мордочка - респект, такой в рот дать не грех!
Иди ты ***** ******* *****ский!Мне кажется, что если ИИ попросить нарисовать Федю из Валок после того, как он почитает твои комментарии, то он нарисует обезьяну...
А пан голить своi яйця та лобок? Щоденно?навіщо цей рудімент?
Ноги теж? *****, спину?
Хведір людиноподібний, а скільки тобі років? І скільки з них ти жив в лісі або в хліві серед ******?? І ти мабуть не знаєш, що зараз ти пишеш на весь світ, тебе можуть читати мільйони людей з різних країн.Иди ты ***** ******* *****ский!
А пан голить своi яйця та лобок? Щоденно?Ноги теж? *****, спину?
Ти - ****ько!а скільки тобі років? І скільки з них ти жив в лісі або в хліві серед ******??
Хай читають, я iм не забороняю! А тебе, *****у, вiдправив в iгнор, но ти чомусь читаеш моi дописи, падла, ***!!!тебе можуть читати мільйони людей з різних країн.
Як показала практика не має значення уже як ти уявляєш, все одно воно намалює краще за твою уяву.Ну, гаразд... Не зовсім те, що я уявляла, але теж гарно![]()
В ЕС мабуть свині культурніші за тебе..Ти - ****ько!
Хай читають, я iм не забороняю! А тебе, *****у, вiдправив в iгнор, но ти чомусь читаеш моi дописи, падла, ***!!!