Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А когда здесь надо смеяться? После какого слова?Идет путин по Красной площади, а тут к нему подходит *********** и говорит: "Владимир Владимирович, у меня тоже есть свой красный квадрат - это мой личный макияж! Что скажете?"
путин отвечает: "Ну, уж лучше вы в своем красном квадрате, чем я в красном круге, да и страну как-то красивее разнообразим!"
Тоди тико Ройнбрут чи як його. З Одеси.маю близьку подружку художника-концептуаліста з освітою у худпромі та деяким талантом. вона каже, що айвазовського намалювати може кожний (художник звичайно), але це ***** нікому на сучасному ринку живопису не потрібно. ну може для оздоблення готелів хіба що... а тобі потрібно видати щось таке, чого раніше ніхто не робив. ну і звичайно ж - скільки коштує твоє ім"я... один з головних мафіозі на цьому ринку в Україні - пінчук, що й не дивно
Вже вмер.Ройтбурд. Умнейший был дядька.
יהי זכרו ברוך
интересно бы протестить все троих на одном вопросе кто лучше сейчасЯ о том, что думаю подписаться на Бард... прямо сейчас или освоиться на бесплатном, вот вопрос..
Может, кому-то єтот кошмар и нравится. Как по мне - издевательство и насмешка. Что им двигало кроме денег, не знаю.Ройтбурд. Умнейший был дядька.
יהי זכרו ברוך
у сср була ціла когорта подібних митців. я запам"ятав Вячеслава Калінина. це саме про них хрущєв сказав "*****аси", а роботи їхні "лайно". а їх виставку зруйнували бульдозерами...Может, кому-то єтот кошмар и нравится. Как по мне - издевательство и насмешка. Что им двигало кроме денег, не знаю.
судьба уже распорядилась.
Та не побачила де. Може зараз з компа знайду. Але то взагалі цікаво, що він не розпізнав кота. Малювала ще коняку, то він з неї кросівок зробивТы не написала что хочешь кота...
Там надо вверху слева написать что ты хочешь увидеть

О божє
кликнуть сюда и написать что хочешь увидетьне бачу де писати
та робила так, воно виділяє синьою рамкою картинку.кликнуть сюда и написать что хочешь увидеть
я на англ. писал. не знаю понимает другой язык или нет
![]()
Надо режим мышки включитьта робила так, воно виділяє синьою рамкою картинку.
В мене трохи інакше виглядає. І при натисканні виділяється той квадрат. Можливо, якийсь режим увімкнений. Я вже пів години мудохаюся - не виходить.Надо режим мышки включить
А если 2 раза кликнуть по надписи этой?В мене трохи інакше виглядає. І при натисканні виділяється той квадрат. Можливо, якийсь режим увімкнений. Я вже пів години мудохаюся - не виходить.
Ні, нема. В мене взагалі чисте поле, я зараз навіть не знаю як той квадрат робила. Можна там якось налаштування скинути, щоб все з початку?А если 2 раза кликнуть по надписи этой?
Там курсор должен появится