1 мопед не мій.
2 інфа отримана від людини, яку я знаю давно, і маю підстави їй довіряти.
3 все, що тут я розповім - лише для ознайомлення та попередження форумців.
Подія трапилася на трасі Х- Суми, в м. Тростянець.
Мій знайомий на газелі повертався додому (було десь 17 годин). На в'їзді в Тростянець з боку Сум його підрізав ФвГольф 4 на ***хах, номер JZF 305 і вигальмовуючись попереду намагався зупинити газель. Газеліст не зупинився, випередив гольфа, і так вони їхали до виїзду з Тростянця. Там його зупинив наряд поліції на чолі з ст.л-том федиченко с.с. ( він так представився). Повідомили , що на 102 поступив сигнал, що з цієї машини викинули предмет, схожий на пляшку і розбили скло на ФВ. Годину водій газелі намагався отримати якісь докази, заперечуючи , що він щось викидав. Потім була версія, шо щось відпало від машини, оглянули машину- все на місці. На гольфі в ниж.кутку лобового скла пробоїна (не наскрізь) розміром з запальничку. "Потерпілий" поводився нахабно, розповідав про 200 баксів збитків, крутив реєстратор і найшов відео, зі збитою датою, де вечір, видно зустрічні фари, а потім видно, як автор розвертається і женеться за газеллю. Тобто, ніхєра там нема.
Мєнти крутили- мутили, потім посадили всіх в патрульний дастер і повезли на місце події, шукати болт з написом "газель", мабуть. Не знайшли. Привезли всіх на місце. Роз'їхалися. Водій газелі теж зібрався їхати, а 3 колеса проштрикнуті ножем.
Я не знаю, "мусора вдолє" чи ні, просто попереджую: будьте уважні та обережні.
Зі
так, розвод старий, знаю
Зі 2
Так, водила газелі припустився низки помилок: вийшов з машини, наприклад. Не викликав сог. Ні до, ні потім.
Ззі
**** можна починати
а можна й ні))