Статус: Офлайн
Повідом.: 1979
Повідом.: 1979
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...сироєдєніє???♂️скоро Абєєд
![]()
Ніт. то есть продолжение мультика...сироєдєніє???♂️
Ну и упаковка. Это фейк?Ніт. то есть продолжение мультика
Нєт. Свініна.Ну и упаковка. Это фейк?

Чоловiка не вистачае ззаду.![]()
...коти і жінки, немає більше прекрасніше
....лєтіт якось супєрмєн по своїх справах. Бачить - на даху гола жінка і в нєдвусмислєнной позє. Думає - яж супєрмєн. В мене свєрхшвидкість. Трахну - ніхто і не помітить. Вжух.... Жінка злякано зойкає і питає вголос - що це було? А людина-нєвідімка відповідає - не знаю, но очкО болить страшно.Чоловiка не вистачае ззаду.
Ні фіга, в мене чистопородні такси, і перша, і друга від кавуна не відмовлялись...То китайская собака, если не будет есть всё - съедят ее
![]()
после такого хочется объяснять собакам, что отказыаться от овощей и фруктов - это вкусовщинаНі фіга, в мене чистопородні такси, і перша, і друга від кавуна не відмовлялись...

А якщо поєднати:![]()
...коти і жінки, немає більше прекрасніше
Йумор ? Не, не слышалНі фіга, в мене чистопородні такси, і перша, і друга від кавуна не відмовлялись...

А що це?Йумор ? Не, не слышал![]()

У меня был кот, ел шоколад.Ні фіга, в мене чистопородні такси, і перша, і друга від кавуна не відмовлялись...
Не знаю, як для котів, а для собак це отрута...У меня был кот, ел шоколад.
А чорну ікру ?У меня был кот, ел шоколад.
Его шоколадом никто не закармливал, боже упаси.Не знаю, як для котів, а для собак це отрута...
Не знаю.... её в меню не было....?А чорну ікру ?