Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Гарної музики вам на вечір

• Це лайк!
Реакції: Sgt.
Ти, *****, свої фантомні болі на інших не переключай ;)
Скажіт, а с той форой імпортной особой шо заробля на експлуатації інстінктов подстаркуватих підіофайлов , ви як общаєтесь? 🥱 ну тоісь про шо?

Скажіт, а с той форой імпортной особой шо заробля на експлуатації інстінктов подстаркуватих підіофайлов , ви як общаєтесь? 🥱 ну тоісь про шо?
1761855589972.webp

і шо смішного? Як виповнилось 13 - все, "батьківський контроль" в телефоні не діє, а підлітки можуть хоть в штанях, хоть без штанів бавитися фотками)

і шо смішного? Як виповнилось 13 - все, "батьківський контроль" в телефоні не діє, а підлітки можуть хоть в штанях, хоть без штанів бавитися фотками)
Ви так багато проспали в цій темі, що я і не знаю що вам відповісти....

Lu-110.webp

Останнє редагування:
мені здається що вона неповнолітня. там тих сисьок..
Я Ж више написала - она карліха і заробляє на експлуаціі образа тінейджерки , возбуждая латентних подстаркуватих підіофайлов 🥱

Вит так багато проспали в цій темі, що я і не знаю що вам відповісти....
Тільки не кажіть, що та в джинсах і ця біля пічки - одна й та ж сама.
Що карлиця в рожевому купальнику і біля пічки - то так, дійсно

Я Ж више написала - она карліха і заробляє на експлуаціі образа тінейджерки , возбуждая латентних подстаркуватих підіофайлов 🥱
) Пані Ангелочка, ви оцим текстом більш про себе висловили, ніж про означених людей ;)

Сефида, вы как бы тоже девочка, потому полегче на поворотах, изящнее, не нарывайтесь - у меня же словарный запас пошире вашего.)
Я не увидела и не вижу больших сисек у девчонки в джинсах, а в розовом купальнике - тут другое дело)

Сефида, вы как бы тоже девочка, потому полегче на поворотах, изящнее, не нарывайтесь - у меня же словарный запас пошире вашего.)
Я не увидела и не вижу больших сисек у девчонки в джинсах, а в розовом купальнике - тут другое дело)
Гони свои ****** в студию!

Назад
Зверху Знизу