Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
1000019440.jpg
Басейн маєш?
Туди..
З холодним пивом...

Не певен, що хотів би так...Класична версія мені більш подобається...Консерватор, блін...
ЗІ. Консерви не пропонувати!
1751706425892.webp
Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона наливала пиво з холодильника у келих з морозильника :yahoo:

Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона налива пиво з холодильника у келих з морозильника :yahoo:
:клас:
В інших питаннях аналогічно?:збентежений:

Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона наливала пиво з холодильника у келих з морозильника :yahoo:
виходив таким?
1751706866470.webp

Була в мене знакома жiнка яка завжди тримала 50 грамовi стопочки у морозильцi.I коли я до неi приходила и приносив пляшку,вона наливала..........

эхх ... Солнечная Долина, палатки, на берегу пивнушка, дядя Саша ...
все бокалы в морозилке, разговоры "за жизнь" ... потом к вечеру его жена "а где касса, ты ж продал фигову тучу?" )))

Не-а. Это ж не Израиль или Эмираты, здесь это дорого и не популярно.
Ото ж, я в шоці, так само в Німеччині...Як послухати німців: - та нащо, скільки там тієї спеки...Кожен рік, приблизно до місяца , реально, спека, але кондіціонери у одиниць.. Хоча в машинах використовують аж бігом...Ну це ж на шару, воно вже є...Скільки там той кондиціонер коштує, копійки, але ж ні, будемо пітніти...:незнаю:

Назад
Зверху Знизу