Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
У мєня вже є.
Screenshot_2025-07-05-13-45-07-090_ua.prom.b2c.webp

Ото ж, я в шоці, так само в Німеччині...Як послухати німців: - та нащо, скільки там тієї спеки...Кожен рік, приблизно до місяца , реально, спека, але кондіціонери у одиниць.. Хоча в машинах використовують аж бігом...Ну це ж на шару, воно вже є...Скільки там той кондиціонер коштує, копійки, але ж ні, будемо пітніти...:незнаю:
Там не в тому справа..там все трошкі сложней с кондюками.. в плане разрешеній на іх установку..
Ето у нас на памятнік архітектури могут БК припіздячить .. а там все трошкі сложней..:збентежений:

Спасіте.. памагіте.. хулігани карточкі лішають..:груди9:

Ото ж, я в шоці, так само в Німеччині...Як послухати німців: - та нащо, скільки там тієї спеки...Кожен рік, приблизно до місяца , реально, спека, але кондіціонери у одиниць.. Хоча в машинах використовують аж бігом...Ну це ж на шару, воно вже є...Скільки там той кондиціонер коштує, копійки, але ж ні, будемо пітніти...:незнаю:
Даже если пройти весь гемор и получить разрешение на установку, от первого же счета за электричество ты очень сильно охуеешь :D

Даже если пройти весь гемор и получить разрешение на установку, от первого же счета за электричество ты очень сильно охуеешь :D
Ну, особисто мене, ціною не злякаєш, а так, зрозуміло, банальне жлобство...

Сукааааа.. ****і ваши суші.. кукурва.. ****а палочка занозой на ****ьнике повісла .:рл::D:D

Кукуруза появилась сахарная,одна штука ойро.

Вкладення

• IMG_20250705_150750.webp
    IMG_20250705_150750.webp
    876.3 КБ · Перегляди: 15
Назад
Зверху Знизу