Статус: Офлайн
Повідом.: 15569
Повідом.: 15569
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То минулий сезон, а це - нові.. Купуй, на Мальту візьмеш ...У мєня вже є.
![]()
Там не в тому справа..там все трошкі сложней с кондюками.. в плане разрешеній на іх установку..Ото ж, я в шоці, так само в Німеччині...Як послухати німців: - та нащо, скільки там тієї спеки...Кожен рік, приблизно до місяца , реально, спека, але кондіціонери у одиниць.. Хоча в машинах використовують аж бігом...Ну це ж на шару, воно вже є...Скільки там той кондиціонер коштує, копійки, але ж ні, будемо пітніти...![]()
Я там планірую бєз трусікоff.То минулий сезон, а це - нові.. Купуй, на Мальту візьмеш ...
Пєнсіонной?Спасіте.. памагіте.. хулігани карточкі лішають..![]()
Даже если пройти весь гемор и получить разрешение на установку, от первого же счета за электричество ты очень сильно охуеешьОто ж, я в шоці, так само в Німеччині...Як послухати німців: - та нащо, скільки там тієї спеки...Кожен рік, приблизно до місяца , реально, спека, але кондіціонери у одиниць.. Хоча в машинах використовують аж бігом...Ну це ж на шару, воно вже є...Скільки там той кондиціонер коштує, копійки, але ж ні, будемо пітніти...![]()
Дікій запад....Даже если пройти весь гемор и получить разрешение на установку, от первого же счета за электричество ты очень сильно охуеешь![]()
Ну, особисто мене, ціною не злякаєш, а так, зрозуміло, банальне жлобство...Даже если пройти весь гемор и получить разрешение на установку, от первого же счета за электричество ты очень сильно охуеешь![]()
На транвай..Пєнсіонной?
Єзді на таксі.На транвай..
Планую купіть у настепному месьонцу..Єзді на таксі.
Власний транвай?Планую купіть у настепному месьонцу..![]()