Статус: Онлайн
Повідом.: 4786
Повідом.: 4786

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Краще басейн пива!Басейн маєш?
Туди..
З холодним пивом...
Не певен, що хотів би так...Класична версія мені більш подобається...Консерватор, блін...Краще басейн пива!
Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона наливала пиво з холодильника у келих з морозильникаНе певен, що хотів би так...Класична версія мені більш подобається...Консерватор, блін...
ЗІ. Консерви не пропонувати!
![]()
Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона налива пиво з холодильника у келих з морозильника![]()
виходив таким?Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона наливала пиво з холодильника у келих з морозильника![]()
Виходив довольним))виходив таким?![]()
Вареники не пробував.
В інших питаннях аналогічно?![]()
А пельменВареники не пробував.
Ні.А пельменьі?
Басейн не маю, только пивоБасейн маєш?
Туди..
З холодним пивом...
А кондішн дома маєш?Басейн не маю, только пиво![]()
Була в мене знакома жiнка яка завжди тримала 50 грамовi стопочки у морозильцi.I коли я до неi приходила и приносив пляшку,вона наливала..........Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона наливала пиво з холодильника у келих з морозильника![]()
эхх ... Солнечная Долина, палатки, на берегу пивнушка, дядя Саша ...Була у мене знайома дівчинка яка завжди тримала пивні келихи у морозильці. І коли до неї приходив, вона наливала пиво з холодильника у келих з морозильника![]()
Не-а. Это ж не Израиль или Эмираты, здесь это дорого и не популярно.А кондішн дома маєш?
Ото ж, я в шоці, так само в Німеччині...Як послухати німців: - та нащо, скільки там тієї спеки...Кожен рік, приблизно до місяца , реально, спека, але кондіціонери у одиниць.. Хоча в машинах використовують аж бігом...Ну це ж на шару, воно вже є...Скільки там той кондиціонер коштує, копійки, але ж ні, будемо пітніти...Не-а. Это ж не Израиль или Эмираты, здесь это дорого и не популярно.
Можно мнє нєнадо?
Надо, Федя, надо.Можно мнє нєнадо?