Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Тогда закрой хв, на входе в кв-ру, открути накидную гайку на хв бойлера, гв на бойлере закрой
Под патрубок хв на бойлере подстАвь миску, возьми карандаш и надаві на піптик внутри обратного клапана,ето тот шо с флажком, потечет вода

Гран горячей води открой..если не течет, то таки забит
Только хв на бойлере перекрой
Я там хвотку повєсіл. На нєй - холодная пєрєкрита, горяча открита.
Вопщем, як я ето віжу. Слівать трєба с холодного соска. Значіт пєрєкриваю гарячу воду. Откручую на болйлєрє сосок с холодной водой і на нєво нужно навіньтіть шланг, шоб можно било вивєсті в унітаз.
А потом откриваю вєнтіль на горячєй водє.
Так?

Когда давление спадет, витечет еще литра 4

Я там хвотку повєсіл. На нєй - холодная пєрєкрита, горяча открита.
Вопщем, як я ето віжу. Слівать трєба с холодного соска. Значіт пєрєкриваю гарячу воду. Откручую на болйлєрє сосок с холодной водой і на нєво нужно навіньтіть шланг, шоб можно било вивєсті в унітаз.
А потом откриваю вєнтіль на горячєй водє.
Так?
Так, только надо поедохрагительний клапан открутить, в нем обратний встроен

Когда давление спадет, витечет еще литра 4
Потом накручивай шланг и откривай кран гв на бойлере и гв на смесителе
Важно!! Если вода один хрен не потечет, тогда открути гайку на американке, на гв, потечет 100%

Останнє редагування:
Не течет, потому шо нет связи с атмосферой и вода в бойлере *подвісает*

В мене таке було - почав "потіти"...Лікування була просте - на клапані, що скудує зайвий тиск і зайву воду по трубочці підкрутив винт, так , щоб зменшити тиск скидання. Відповідно, зменшився тиск у бойлері і підкапування зникло...
У него там подкручивать нечего, там неразборной клапан без какой либо регулировки

Кстати, если капает там где я вижу ржавчину на фото, ето совсем не радужно..:(
Есть канеш еще надежда шо прокладку давлением трошки видавіло, но то такое..
Хуже если подгнило на гайке которая приварена к бочке

Кстати, если капает там где я вижу ржавчину на фото, ето совсем не радужно..:(
Есть канеш еще надежда шо прокладку давлением трошки видавіло, но то такое..
Хуже если подгнило на гайке которая приварена к бочке
Вопщєм, пока я собрался с духом шото дєлать с етім бойлєром, то прошло кокоєто врємя. Щас, раді провєркі, открил доступ до бройлєра холодной води. Так воть - на холодную, под давлєнієм, нє протєкаєт. Пока. Включіл бойлєр на прогрєв води. Єслі нагарячу почне протікать, тогда буду снімать і вибрасивать. Пока схрєстіл пальци і дєржу кулакі.

Бойлєр грєєца дві години. Подожду.

Кукурузой!
От не пойму - чого карпові так ідуть на кукурузу? Вона ж під водою не росте))
Буває, що росте) колись сусіднє з нашими дачами село підтопили так, що по городах плавали качки і клювали молоду кукурузку, що вже добре зійшла...правда, сільчанам було таке не смішно

Вопщєм, пока я собрался с духом шото дєлать с етім бойлєром, то прошло кокоєто врємя. Щас, раді провєркі, открил доступ до бройлєра холодной води. Так воть - на холодную, под давлєнієм, нє протєкаєт. Пока. Включіл бойлєр на прогрєв води. Єслі нагарячу почне протікать, тогда буду снімать і вибрасивать. Пока схрєстіл пальци і дєржу кулакі.
А когда капать то начало?..

Буває, що росте) колись сусіднє з нашими дачами село підтопили так, що по городах плавали качки і клювали молоду кукурузку, що вже добре зійшла...правда, сільчанам було таке не смішно
Любив я рибалити на цьому водосховищі. Карпи там знатні були і Білі Амури. Так вони з води випригували і листя на кущах об'їдали))

Назад
Зверху Знизу