Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Деже она так нагрешила?..:rolleyes::D
Пан сантєхнік - а де ви є? Мінє потрібна ваша бєскоштовна консультація.
Заміроточіл у мєня бойлєр. А він у мене младєнєц іщє. Йому всього два рочки.
Питання. Як сліть з нього воду, єслі он находіца в труднодоступном мєстє?

IMG_20250423_100002.webp

Спасібо. Ето сложний мєтод. Нужно шото попрощє. Замініть бойлєр на новий, напрімєр.

Там води 80 літров. Чєрєз стравлівающій клапан нє сліваєцца чогось.
Пустой я і так витяну, бєз болгаркі.
Вєсь мінус в том, що бочка находіцца в ніше і є ріск затопіть сосєдєй, єслі алгоритм сліва пойдьот по пи.....дє.

Заміроточіл у мєня бойлєр.
В мене таке було - почав "потіти"...Лікування була просте - на клапані, що скудує зайвий тиск і зайву воду по трубочці підкрутив винт, так , щоб зменшити тиск скидання. Відповідно, зменшився тиск у бойлері і підкапування зникло...

В мене таке було - почав "потіти"...Лікування була просте - на клапані, що скудує зайвий тиск і зайву воду по трубочці підкрутив винт, так , щоб зменшити тиск скидання. Відповідно, зменшився тиск у бойлері і підкапування зникло...
Аби було потіння, яб і нє кукарєкал. Кружечку би подставіл, та й по тому. А воно так капотить нєхіло. Явная разгєрмєтізація.

А де бойлер капает то?, если с предохрагительного клапана, то ето нормально, если бочка, забей..через пару дней затянет..
Если нужно именно слить, то вопервих нужно руки отбить тому кто его монтировал, но слить, в принципе, можно..:незнаю:

Ну шо. Глоза бояцца, а рукі крюкі. Пойду откручівать гайкІ.

Если с клапана капает, то одень на носик трубку пвх 6, на бачке унитаза есть сверху отверстие с заглушкой, сунь трубочку туда

Ну шо. Глоза бояцца, а рукі крюкі. Пойду откручівать гайкІ.
Там сперва не много витечет только кран горячей води не откривай:D
Для слива достаточно и необходимо открутить только хол воду..

А де бойлер капает то?, если с предохрагительного клапана, то ето нормально, если бочка, забей..через пару дней затянет..
Если нужно именно слить, то вопервих нужно руки отбить тому кто его монтировал, но слить, в принципе, можно..:незнаю:
О. Дратуті маестро.
*** там оно затянєт. Хронологія такая. Купіл, повєсілі, подключіл, два года работало, нічо нє капало, потом бац - начало сільно капать. Попробовал подтянуть болти - нє помогло.
В ідєалє - сліть воду, снять.
І во-вторих. А чо сразу - рукі отбіть. Дє госпожа сказала - там і повєсіл. 😁🧞

О. Дратуті маестро.
*** там оно затянєт. Хронологія такая. Купіл, повєсілі, подключіл, два года работало, нічо нє капало, потом бац - начало сільно капать. Попробовал подтянуть болти - нє помогло.
В ідєалє - сліть воду, снять.
І во-вторих. А чо сразу - рукі отбіть. Дє госпожа сказала - там і повєсіл. 😁🧞
ГДЕ капает?

Если с клапана капает, то одень на носик трубку пвх 6, на бачке унитаза есть сверху отверстие с заглушкой, сунь трубочку туда
Ех, маестро. В бачок унітаза ні'я нє всунєш.
С клапана нє капаєт. На клапана стоіт трубочка і второй конєц воткнуть в трубу каналізації. Но с того клапана даже в откритом состояніі нє тіче ні,я. Навєрноє забілось продуктами полураспада.

Но с того клапана даже в откритом состояніі нє тіче ні,я. Навєрноє забілось продуктами полураспада.
Гран горячей води открой..если не течет, то таки забит
Только хв на бойлере перекрой

Назад
Зверху Знизу