Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Заміроточіл у мєня бойлєр.
Отдихаю ?А де пані Анджела пропала?..![]()
Ще чого... придумали такоє... монін??Може на работу устроилась,она по будням поздно появляится в последнее время.
Я тоже долго сміявся. Дє Анжела, а дє робота.Ще чого... придумали такоє... монін??
Зачем вам бойлер на лето? Купайтесь в Днепре.Спасібо. Ето сложний мєтод. Нужно шото порощє. Замініть бойлєр на новий, напрімєр.
Ну, якщо на заміну, то нічого складного...Болгарка на допомогу...Спасібо. Ето сложний мєтод. Нужно шото попрощє. Замініть бойлєр на новий, напрімєр.
В мене таке було - почав "потіти"...Лікування була просте - на клапані, що скудує зайвий тиск і зайву воду по трубочці підкрутив винт, так , щоб зменшити тиск скидання. Відповідно, зменшився тиск у бойлері і підкапування зникло...Заміроточіл у мєня бойлєр.
Аби було потіння, яб і нє кукарєкал. Кружечку би подставіл, та й по тому. А воно так капотить нєхіло. Явная разгєрмєтізація.В мене таке було - почав "потіти"...Лікування була просте - на клапані, що скудує зайвий тиск і зайву воду по трубочці підкрутив винт, так , щоб зменшити тиск скидання. Відповідно, зменшився тиск у бойлері і підкапування зникло...

Там сперва не много витечет только кран горячей води не откривайНу шо. Глоза бояцца, а рукі крюкі. Пойду откручівать гайкІ.

О. Дратуті маестро.А де бойлер капает то?, если с предохрагительного клапана, то ето нормально, если бочка, забей..через пару дней затянет..
Если нужно именно слить, то вопервих нужно руки отбить тому кто его монтировал, но слить, в принципе, можно..![]()
ГДЕ капает?О. Дратуті маестро.
Хуй там оно затянєт. Хронологія такая. Купіл, повєсілі, подключіл, два года работало, нічо нє капало, потом бац - начало сільно капать. Попробовал подтянуть болти - нє помогло.
В ідєалє - сліть воду, снять.
І во-вторих. А чо сразу - рукі отбіть. Дє госпожа сказала - там і повєсіл. ??
Ех, маестро. В бачок унітаза ні'я нє всунєш.Если с клапана капает, то одень на носик трубку пвх 6, на бачке унитаза есть сверху отверстие с заглушкой, сунь трубочку туда
Гран горячей води открой..если не течет, то таки забитНо с того клапана даже в откритом состояніі нє тіче ні,я. Навєрноє забілось продуктами полураспада.
Под воздєйствієм сіли прітяженія - внізу, гдє вєсь згусток проводов. А гдє мєсто утєчкі - хз.ГДЕ капает?
Уже. Нє тікьот.Гран горячей води открой..если не течет, то таки забит
Только хв на бойлере перекрой