Статус: Офлайн
Повідом.: 44061
Повідом.: 44061

...для риби?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...для риби?
Ага. Прикормку завозити. Бомж варіант))...для риби?
Шо за чітєрство? Возіть рибам єду катєрАмі.
На галерах я не потяну....Шо за чітєрство? Возіть рибам єду катєрАмі.
А як оно висипацца будєт на мєстє прікормкі?На галерах я не потяну....
Нажимаіш кнопочку і ота біла лоханка з кормом відкидуєцця назад.А як оно висипацца будєт на мєстє прікормкі?
...грузітє апєльсіни бочкамі(с)Нажимаіш кнопочку і ота біла лоханка з кормом відкидуєцця назад.
Кукурузой!...грузітє апєльсіни бочкамі(с)
...солодка ж мабутьКукурузой!
От не пойму - чого карпові так ідуть на кукурузу? Вона ж під водою не росте))
Кабуто пєнопласт растьот. 😁Кукурузой!
От не пойму - чого карпові так ідуть на кукурузу? Вона ж під водою не росте))
А горох чи перловка?...солодка ж мабуть
...куди цукру насипеш,те і солодкеА горох чи перловка?
...де це пропав наш польський колега?
Ваш польскій коллега виехал на будову в 3 часа ночі..Наш польский коллега выехал на объект только в обед.В пути. мабудь ще
Я до війни у теплу пору майже завжди у вихідні пропадав на рибалці. А зараз нема бажання. Двічи був з 22-року. Ніякого задоволення......куди цукру насипеш,те і солодке
...механік теж рибак,тому я здогадався,що то за судноЯ до війни у теплу пору майже завжди у вихідні пропадав на рибалці. А зараз нема бажання. Двічи був з 22-року. Ніякого задоволення...
То у мене найдешевший варіант. Бо є такі кораблики, що за їх ціну можна купити більш-менш нормальне вживане авто))...механік теж рибак,тому я здогадався,що то за судно
То у мене найдешевший варіант. Бо є такі кораблики, що за їх ціну можна купити більш-менш нормальне вживане авто))