Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Квартплата - запредельная

• Автор теми Автор теми артефакт
  • Дата створення Дата створення
,
Ти не розумієш української? Я тобі нахєра написав - ЛІЧИЛЬНИК НА ПІД'ЇЗД. Тобі перекласти? :D Їх ставлять без проблем - он тобі ще купа людей відписалась.

А, так ти не власник. Якшо в тебе все в шоколаді - що ж ти ниєш?

Ноешь здесь только ты, о том, что никто ничег деаьне хочешь.

А по жилье, есть оно у меня, но отдал его сестре с ребенком. И у матери есть свое жилье. Второе хочу, тем более что весь новострой гривне, но гражданская война останавливает. А пока радуюсь скачкам. Благо все услуги и сдача жилья пока в нац валюте и в баксах все это дешевеет с каждым днем.

ЛІЧИЛЬНИК НА ПІД'ЇЗД. Тобі перекласти? Їх ставлять без проблем
Так, без проблем, але не БЕЗКОШТОВНО, так зрозуміло? Вот и выходит, что из 36 квартир, готовы заплатить только 10.

Нужно терпеть, скоро станет еще хуже...((((
Держите:

nosovoi.webp

тобі повилазило. Я пропоную зовсім інше. Ти вмієш читати? :D

чим вони нереальні коли я написав тобі про типову 9-поверхівку 88 року забудови?

:іржач: в тому, що тобі впадлу підняти сраку і поставитилічильник щоб полатити в 2 рази менше винувата Європа, я зрозумів.

Так а шо ж ти за них галасуєш? :іржач:

Тий для себе нічого не зробив. ле всіх вчиш. Лол. Розкажи мені краще, як піздато жити в Бєлгороді, ти любиш це, я знаю.
Ты ничего не предлагаешь, тольк хвастаешься своими счетами. За тебя все рады.

Я тебе еще раз повторяю, чо есть два дома, там стоят счетчики и в обоих этих домах отопление дешевле не в два раза, а на 50-70 грн в мес.

И кто тебе сказал, чо я за них голосовал?

Это круто. Оказывается я всех лечу. Учу как надо делать. Еще чего придумаешь?

Почему только в Белгороде? Старики в россии вообще в целом лучше живут. Только особо упоротые это отрицают. Что характерно, даже брызгающие желчью по поводу аннексии Крыма не отрицают этого? Хочешь поспорить?

В Украине. С ув.Ваш КЭП.

а где в Украине идет гражданская война? почему спрашиваю, просто тоже живу в Украине и не в курсе, что у нас гражданская война, война с рашистской педерацией на Донбассе это знаю, а вот чтоб гражданская впервые слышу

а где в Украине идет гражданская война? почему спрашиваю, просто тоже живу в Украине и не в курсе, что у нас гражданская война, война с рашистской педерацией на Донбассе это знаю, а вот чтоб гражданская впервые слышу

Дату обявления войны пожалуйста. Текст резолюции ООН по поводу объявления войны и заявление НАТО тоже не помешает. Я сразу вас предупреждаю - высеры украинской и российской пропаганды мне не интерсны.
Вполне хватит одной резолюции ООН по поводу объявления войны. Ничего сожного.

Ноешь здесь только ты, о том, что никто ничег деаьне хочешь.
:іржач: :іржач: :іржач:
А по жилье, есть оно у меня, но отдал его сестре с ребенком. И у матери есть свое жилье. Второе хочу, тем более что весь новострой гривне, но гражданская война останавливает.
Бери в бБєлгорожі, там же кльово хотів :D
Так, без проблем, але не БЕЗКОШТОВНО, так зрозуміло? Вот и выходит, что из 36 квартир, готовы заплатить только 10.
Звичайнісінька ситуація. У нас теж під'їзд був населений різними типочками.
Але більшість після калькуляцій таки погодилась, а на парю люмпенів забили болт все одно економія на сплаті перекрила початкові трати.
Зараз задекларована підтримка енергосберігаючих програм, то треба поритись що там наша міськрада наприймала, для спррощення та часткового фінансування встановлення лічильників. По інших містах що бачив - йде до 80% фінансування за кошти держави + оформлення та встановлення силами ЖЕКу.

(реквестую ниття агостара щодо написаного вище)
Ты живешь в комоде?
:іржач:
у тебе комод 55 квадратів? :D

путінський випесток

Ты ничего не предлагаешь, тольк хвастаешься своими счетами. За тебя все рады.
Тема як раз про те, які в кого рахунки і як сплачувати менше
Я тебе еще раз повторяю, чо есть два дома, там стоят счетчики и в обоих этих домах отопление дешевле не в два раза, а на 50-70 грн в мес.
Там побиті шибки в під'їздах? Не один я тутна писав про відмінність майже в 2 рази
И кто тебе сказал, чо я за них голосовал?
Мені насрати за кого ти голосував, тепа не про те хто за кого голосував, якщо ти не помітив.

Это круто. Оказывается я всех лечу. Учу как надо делать. Еще чего придумаешь?
Нащо мені вигатувати, ти й так мочиш постійно

Почему только в Белгороде? Старики в россии вообще в целом лучше живут. Только особо упоротые это отрицают. Что характерно, даже брызгающие желчью по поводу аннексии Крыма не отрицают этого? Хочешь поспорить?
Наприклад, в Сизрані - кльово живуть. Я вже пропонував придбати білет в один кінець до Бєлгорода. повторюсь - я готовий купити будь-кому білет до Бєлгорода на електрон, якщо ця людина надасть мені гарантії, що від'їжджає назавжди. але тема про тарифи, так?

Заполнил квитанцию за квартиру. Получилось 1400 грв. Щастье-то какое!
И хата не очень - просто тройка.
И как теперь жить?
Революция, однако! Уж лучше бы Янык оставался....

так оставили бы у себя в тройке Яныка

а на парю люмпенів забили болт все одно економія на сплаті перекрила початкові трати.
Якби то була лише пара, то й ми б "забили болт", але 70 відсотків люмпенів то таки величенька різниця від бажаючих...

що там наша міськрада наприймала, для спррощення та часткового фінансування встановлення лічильників
Якщо отримаєте таку інформацію, будь ласка, поділіться.

есть такая штука называется гибридная война, не, не слышали?
Подлая россия (страна-террорист): напала на Украину, но при этом продолжает поставлять газ, уголь и электричество, не закрывает границы, покупает украинские продукты, не требует возврата януковичского кредита.

Назад
Зверху Знизу