Статус: Офлайн
Повідом.: 332
Повідом.: 332
Піднімається тема підїзду до будинку по Кушнарьова 3 хочу додати і свою позицію:
1) проїзд до будинку поганий однозначно, але і самі автовласники молодці доріжки де хоч якось можна було пройти пішоходам в грязь розкатили, їм на пішоходів наплювати свої жопи під самий підїзд возять
2) згідно генплану біля будинку запроектовано гостьові площадки а не цілодобові автостоянки на які їх перетворили, при цьому ставлячи машини навіть навпроти входу до підїзду. Раз довелося привезти будівельні матеріали проїзд заставлено попросив відігнати машини так "господа" зробили "одолжение" наче я до них на власне подвіря заїхав
3) прибудинкова територія це територія загального користування всіх громадян, що проживають в даному будинку. Біля 1-3 підїздів стоїть приблизно до 30машин, а квартир 120, що ж вихотить одні влаштували собі безкоштовну цілодобову автостоянку створюючи незручності іншим громадянам та ще "качають" свої права.
4) пропоную з тих хто постійно залишає машини біля будинку брати гроші, або нехай облаштовують територію біля будинку (газони, клумби, дерева та ін.)
Поддерживаю!

Я давненько не ходила в наш лес,на днях решила прогуляться,чуть не утонула в этом болоте

Наверное всем мамочкам с детками туда тоже дорога временно закрыта,вот вам и живем в чистом воздухе и дикой природе

Больше всего страдают те кто на Кушнарева,3 сделали ремонты и уже живут, понятия не имею как те у кого нет машины (а их большинство) утром выгребают на работу, в школу, садик

А главное с какого перепугу, закрыли проход с другой стороны? По моим наблюдениям за Кушнарева,1 , дорогу сделали только этим летом,а это почти через два года после сдачи дома,но там хоть щебенка была насыпана
Останнє редагування: