Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Ну вы еще Полтавский шлях Свердлова назвите.
Екатеринославская....
Когда в своё время поменяли на Полтавский шлях, моей фирмочке пришлось менять все документы. Юрадрес поменялся. И ещё оштрафовали за свидоцтво по НДС. Его забыли поменять.

Та не видумуй... TK Maxx, SportsDirect і магазинчики типу Regatta, Trespass, Mountain Warehouse etc в шопінг-моллах вполнє спасуть ситуацію, якшо труси за 500е не потрібні, звичайно ?
Это да. Треспасс в 10 метрах, тк макс в 300 от меня.
Шмот там можно купить, но пока не надо))) а обувь - фиг, в тк максе только с 43 начинаются норм модели обычно.
В спорт директе себе чекерсы какие-то купил в зал и по хостелу ходить :)

Тільки побачила що ти розписав багато. Супер, дякую. Я все це знаю і практикую))
Моє дефіцитне кбжу 1495/65/75/140. Зазвичай перебираю білків, буває до сотки, хоча потреби немає, бо не на спорті, але я дуже люблю сир і боби, інколи курка трапляється, то шо вже)
Десерти роблю з желатином.
Купила по акції велику бутилю йогурту - трохи щоб рибу запекти, трохи з желатином зробити десерт до кави, залишок з висівками просто випити.
Висівок ціла колекція) Кунжут,гарбузове насіння теж білкові, присутні щодня.
Салати тазіки по 200 300 грам, колись були часи що пекінка по 29.90 була, то їла тазами. Дайкон аналогічно.
І т.д.
Только что на ужин 3 яйца варёных, 200 гр хлеба, 400 гр салата - помидоры, перец, оливки, горошек.
За день где то 2000.

Это да. Треспасс в 10 метрах, тк макс в 300 от меня.
Шмот там можно купить, но пока не надо))) а обувь - фиг, в тк максе только с 43 начинаются норм модели обычно.
В спорт директе себе чекерсы какие-то купил в зал и по хостелу ходить :)
Брать треба, коли акційні ціни, а не коли треба?

У мене кілька років тому вкрали дві гирі по 32 кг, зараз купив нові, одну 32 кг, дві по 36. Ціна приблизно 7000 гривень за гирю. Хоча радянські гирі на блошиному ринку звичайно набагато дешевші. Ті, що вкрали, на блошиному і купував. Ну що, майстерність не пропʼєш, 32 кг жму 21 раз, 36 кг - 11 раз. До чого це у темі про харчування? Не знаю. Харчуюсь так собі, вага 100 кг за росту 172. Підтягуюсь 9 раз.

Брать треба, коли акційні ціни, а не коли треба?
Та нет смысла.
Куртка зимняя есть. Даже две.
Ветровка на флисе есть - думал начну худеть, будет чуть в груди свободней - фиг там ))) в талии посвободней.
Джинсы и шорты есть - не покупаю, бо сейчас наверное 32 или 34 размер, а планирую в 30 влезть, ну 32 может. Сейчас куплю - потом куда их девать? Места вобще нет, шкафов никаких нет. Сетка под двуспальной кроватью метр на метр и 30 см в высоту... :незнаю:
Так что придётся в городок аутлетов ехать))) я тут Jack Wolfskeen только на людях вижу и в интернете. Хз, где покупают. В маунтин ворехаус норм цены в принципе, можно куртки до 100 евро купить, на повседневку, чтоб не жалко было)))

У мене кілька років тому вкрали дві гирі по 32 кг, зараз купив нові, одну 32 кг, дві по 36. Ціна приблизно 7000 гривень за гирю. Хоча радянські гирі на блошиному ринку звичайно набагато дешевші. Ті, що вкрали, на блошиному і купував. Ну що, майстерність не пропʼєш, 32 кг жму 21 раз, 36 кг - 11 раз. До чого це у темі про харчування? Не знаю. Харчуюсь так собі, вага 100 кг за росту 172. Підтягуюсь 9 раз.
100кг то дофига как то при таком росте.

у него должно быть где то 65 кг при таком росте. ну может атлет-бодибилдер
У меня через 2 комнаты живёт хлопец билдер. В натурашку. Стаж лет 12. Рост 173см. Бицепс 43 см, все остальное пропорционально. Ноги там и все такое. Жим лежа на прошлой неделе 150 на раз сделал. Я страховал. Он сейчас подсушился, жира около 15 - 18 %. Вес при этом 86. Я хз куда ему ещё 14 кг налепить и что это будет :confused:

Тільки побачила що ти розписав багато. Супер, дякую. Я все це знаю і практикую))
Моє дефіцитне кбжу 1495/65/75/140. Зазвичай перебираю білків, буває до сотки, хоча потреби немає, бо не на спорті, але я дуже люблю сир і боби, інколи курка трапляється, то шо вже)
Десерти роблю з желатином.
Купила по акції велику бутилю йогурту - трохи щоб рибу запекти, трохи з желатином зробити десерт до кави, залишок з висівками просто випити.
Висівок ціла колекція) Кунжут,гарбузове насіння теж білкові, присутні щодня.
Салати тазіки по 200 300 грам, колись були часи що пекінка по 29.90 була, то їла тазами. Дайкон аналогічно.
І т.д.
Складно...

Сьогодні
1 - творог 200гр
2 - шмат сиру й салатик
3 - скумбрію копчену захавав, так захотілось
4 - рагу овочеве з курячим філе, в мультиварці, без жиру та навіть без солі
5 - два іічка з майонезиком
Кожен раз ще + чай з 3 фініками чи чайною ложкою меду.
Ща висівок навалю й спати.

чого воно перекреслює? там понт того майонезу, але смачно виходить.
Але якщо ти натякаєш на те, що майонез це ппц ***ня якась, то ні - олія + вода, ну й ароматизатори всілякі.

до рагу на воді без солі я кетчуп юзаю. Головне чілі брати - щоб він був настільки гострим, щоб його по маленьким крапелькам додавати.

Останнє редагування:
чого воно перекреслює? там понт того майонезу, але смачно виходить.
Але якщо ти натякаєш на те, що майонез це ппц ***ня якась, то ні - олія + вода, ну й ароматизатори всілякі.
:) Проти смачно не попреш, смачного якшо вам до вподоби :)

Ніякий я не білдер. У класі ми з Гошею завжди стояли у кінці строю, тобто були найменшими.
У Гоші взагалі 150 мабуть. ВІн взагалі як пузир. А у мене пузо тягне багато.
А жимом гирі аматорськи займався усе життя з перервами.
Коли на Центральному Ринку торгував, у мене на лотку була гиря 32 кг, і я її від нічого робити піднімав час від часу.
Тому гадаю жоден качок мене не переграє без спеціальних тренувань.

Назад
Зверху Знизу