Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.3%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 218 18.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1176
И здесь silver bullet нашла :) Но я не оборотень, заострённый цилиндрический предмет из благородного металла не подействует.

Возвращаясь к теме про США (обновляется быстро, искать там не буду). Интересно, правда? "Итальянец" свалил из России, получил от бубочки гражданство Украины, но здесь не живёт. Страшно?

Рекомендую к просмотру. Разжёвано подробно и справедливо:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вы темой промахнулись,
Да то, чтобы silver bullet не посылать :) В другие темы.

Свежатина про коронавирус - вот:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1758541555932.webp

Впрочем, давеча от научного сотрудника лет 55 услышал совет - после сигнала таймера не открывать микроволновку ешё несколько секунд. "Что, - говорю, - микроволны улежаться должны?" :D

"Ну, типа того." Занавес!
Схоже, науковий співробітник ознайомлений зі статтею “Identifying the source of perytons at the Parkes radio telescope” в The Astrophysical Journal, у якій астрономи дійшли висновку, що мікрохвильові печі, відкриті до завершення приготування їжі, можуть перешкоджати пошуку астрономічної активності, от і перестраховується.

Джисі Флю (вакцина проти грипу) вже є в Україні, можна робити щеплення.

Боже правый Предыдущий 19-й ничему ***т ненаучил, химозу прививками не лечат от неё только детокс и антидот.

Я еще от модерны не отошёл ))) а тут еще вакцина )))

Как вспоминаю 20 год. Когда люди очеред перед никольским становились с 8 утра...что бы уколоть не короновак а пристижный мадерна ))) списки...толкучка...нервы... это как получить новый айфон в день продаж )))

И после укола такие довольные выходили ))) как айфон взяли ... а не ксиоми (короновак)

Я еще от модерны не отошёл ))) а тут еще вакцина )))

Как вспоминаю 20 год. Когда люди очеред перед никольским становились с 8 утра...что бы уколоть не короновак а пристижный мадерна ))) списки...толкучка...нервы... это как получить новый айфон в день продаж )))

И после укола такие довольные выходили ))) как айфон взяли ... а не ксиоми (короновак)
Я пишу про вакцину проти грипу.
Модерна, Пфайзер та подібна срань - від ковіду. Недосліджена ***ня, яку люди колять або з примусу на роботі або якщо телік замість мізків.

А потом кичелись, кто чем кололся .... и люди разделились на тех кто жизнь ******* (колол короновак) и тех кто в жизни добился успеха (колол файзер или мадерна )

А выше всех стояли люди,которые вкололи джнсон и джонсон...один укол и попка малыша сухая ))))) как реклама в 90 годах))

Вообщем эксперимент удался . Специально вирус выпустили и потом придумали вакцину. И заработали . Конечно очень много людей умерло ((( и многие потеряли здоровье...

Я пишу про вакцину проти грипу.
Модерна, Пфайзер та подібна срань - від ковіду. Недосліджена ***ня, яку люди колять або з примусу на роботі або якщо телік замість мізків.
Зато ты был человеком ,когда у тебя в дии была отметка ,что ты кололся и пускали в япошку. )))

Я третью не успел сделать ))) война помешала...

Зато ты был человеком ,когда у тебя в дии была отметка ,что ты кололся и пускали в япошку. )))

Я третью не успел сделать ))) война помешала...
Мене в музей разом з дитиною не пустили) чекала надворі.

У 2019 році на роботі примусили зробити вакцину проти грипу. У разі відмови була погроза не сплачувати лікарняні. Я вакцінувався, хоча хворів не часто може пару разів на рік, бо після того як кинув палити підсилився імунітет.
Після вакцінування проти грипу восени 2019, я протягом зими-весни 2020 року тричі перехворів важкою формою ОРВІ, з ускладненнями. Наслідки тієї вакцинації я відкашлював ще роки зо три, поки імунітет не прийшов у норму.

У 2019 році на роботі примусили зробити вакцину проти грипу. У разі відмови була погроза не сплачувати лікарняні. Я вакцінувався, хоча хворів не часто може пару разів на рік, бо після того як кинув палити підсилився імунітет.
Після вакцінування проти грипу восени 2019, я протягом зими-весни 2020 року тричі перехворів важкою формою ОРВІ, з ускладненнями. Наслідки тієї вакцинації я відкашлював ще роки зо три, поки імунітет не прийшов у норму.
Може й таке мабуть бути.

Може й таке мабуть бути.
Може так, а може й ні.
Я був негативно налаштований наперед, бо подібний експеримент проводив мій батько за багато років до цього.
Тобто: він вакцинувався від грипу за власній рахунок в надії менше хворіти, а в результаті хворів більше ніж зазвичай.

Може так, а може й ні.
Я був негативно налаштований наперед, бо подібний експеримент проводив мій батько за багато років до цього.
Тобто: він вакцинувався від грипу за власній рахунок в надії менше хворіти, а в результаті хворів більше ніж зазвичай.
Ніхто ж не зна як би було, якби не зробив. Я цьогоріч хворіла більше ніж зазвичай без всяких щеплень)

Ніхто ж не зна як би було, якби не зробив. Я цьогоріч хворіла більше ніж зазвичай без всяких щеплень)
В мене є факти: до, після, потім. І в батька таке ж, на додаток. Нормальна собі статистика. Цьогоріч - одне ОРВІ (навесні), тьфу-тьфу!

Я еще от модерны не отошёл )))
*** вырос? Писали шо от Модерны *** растёт, увеличиваясь в размерах:D
Я цьогоріч хворіла більше ніж зазвичай без всяких щеплень)
А я зовсiм не хворiв, й не збираюся! Без всяких щеплень! :клас:
Цьогоріч - одне ОРВІ (навесні), тьфу-тьфу!
Ото нехуй свою iмунну систему ******* щепленнями!

Я так попал с бустером. Изначально повезло сделать Джонсон, получить золотую бумажку и *** на все класть. За 2 года было 2 ОРВИ, симптомы похожи, но тесты (даже лабораторные) - отрицательные. И тут в 2022 прям перед войной у меня истекает сертификат. А мне в командировку ехать и потом домой хотел слетать. Я знал, что идея плохая, потому как раз пик заболеваемости, но золотая бумажка ******ась, и без следующей никуда не пускали.
Ровно через 2 дня после вакцинации Модерной я наконец-то официально, с ПЦР заболел.Командировка, естественно, пошла по ****е, и билет на 22 февраля в Украину - туда же (да здравствует вакцина! :D)
Болел я реально 3 дня, насморк, легкий кашель и 37.5. Тест стал отрицательный только на 9ый день, так что я неслабо отдохнул.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу